Alanyaspor Kayserispor şifresiz canlı izle - Alanyaspor Kayserispor ücretsiz bedava izle

Alanyaspor Kayserispor şifresiz canlı izle - Alanyaspor Kayserispor ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Alanyaspor Kayserispor maçı AZ TV, Justin TV şifresiz canlı izle bilgilerini derledik.

Alanyaspor Kayserispor şifresiz canlı izle - Alanyaspor Kayserispor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 14:07

Alanyaspor Kayserispor şifresiz canlı izle - Alanyaspor Kayserispor ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Alanyaspor Kayserispor şifresiz canlı izle - Alanyaspor Kayserispor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz.Karşılaşmayı Hakem Arda Kardeşler yönetecek. İşte Alanyaspor Kayserispor şifresiz canlı izle - Alanyaspor Kayserispor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Alanyaspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Alanyaspor Kayserispor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Aytemiz Alanyaspor ve Kayserispor ligde 12 puana sahip. 24 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak maç, beIN Sports 1 ekranında canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Haydar, Baiano, Merih, Tzavellas, Nsakala, Maniatis, Sackey, Efecan, Villafanez, Fernandes, Cisse

Kayserispor: Lung, Levent, Kucher, Sapunaru, Atila, Şamil, Rotman, Bilal, Mensah, Varela, Umut


Alanyaspor Kayserispor maçı Justin Tv izle

Alanyaspor Kayserispor şifresiz canlı bedava izle


Alanyaspor Kayserispor şifresiz canlı izle

Alanyaspor Kayserispor maçı hakemi

Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda 24 Kasım Cumartesi saat 16.00’da başlayacak maçta Arda Kardeşler düdük çalacak. Yardımcı hakemliğini Ali Saygın Ögel ve Süleyman Özay, karşılaşmanın dördüncü hakemliğine de Tugay Kaan Numanoğlu atandı. Arda Kardeşler’in her iki takımın da 4’er maçını yönetirken her iki takım da sahadan 1 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ayrıldı. 

Alanyaspor Kayserispor Süper Lig'te karşılaşıyor

Yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Kayserispor, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.  Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak Kayserispor, hazırlıklarını tamamladı. Bugün özel uçakla Alanya'ya giderek kampa girecek Kayserispor, 3 puanı hanesine yazdırıp moral bulmak ve ligde çıkışa geçmek istiyor. 

Kayserispor Sportif Direktörü Erdem Kemaloğlu, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade ederek, Alanya'dan mutlu döneceklerine inandıklarını söyledi. Kemaloğlu, "Bir çok eksiğimize rağmen çok iyi hazırlandık. Sahada müadele edecek olan futbolcularımız ellerinden geleni yapıp 3 puanı alacaklardır. Buna inanıyoruz ve bunu istiyoruz" dedi. 

Ev sahibi Alanyaspor, son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Kayserispor, son 5 maçında 5 mağlubiyetlik performans sergiledi.

İddaa'da 107 kodlu maçı oynayanlar; Alanyaspor galibiyet oranı 1.80, beraberlik oranı 3.00, Kayserispor galibiyet oranı 3.20. Alt 1.60, üst 1.75 veriyor. Maçta karşılıklı gol var bahsinin oranı 1.50, karşılıklı gol yokun oranı ise 1.70.

Alanyaspor önceki hafta Medical Park Antalyaspor mücadelesinde 3-2 kazandı.

Kayserispor, Yeni Malatyaspor karşılaşmaında 3-2 yenildi.

Kendi sahasında 3 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Alanyaspor, 4 gol attı ve 5 gol yedi.

Kayserispor ise deplasmanda çıktığı mücadelelerde 1 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Kayserispor, 4 gol atarken 10 gol yedi.

Alanyaspor Kayserispor maçında sakatlar ve cezalılar

Kayserispor'da sakatlıkları devam eden Sakıb Aytaç, Oğuzhan Berber, Hasan Hüseyin Acar, Deniz Türüç, Rotman, Artem Kravets, kadro dışı olan Kana Biyik ve kırmızı kart cezalısı Tiago Lopes kadroda yer alamayacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar