Akhisarspor Bursaspor şifresiz canlı izle - Akhisarspor Bursaspor ücretsiz bedava izle

Akhisarspor Bursaspor şifresiz canlı izle - Akhisarspor Bursaspor ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Akhisarspor Bursaspor maçı AZ TV, Justin TV, YouTube ve Periscope şifresiz canlı izle bilgileri...

Akhisarspor Bursaspor şifresiz canlı izle - Akhisarspor Bursaspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
25 Kasım 2018 Pazar 14:37

Akhisarspor Bursaspor şifresiz canlı izle - Akhisarspor Bursaspor ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 13. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Akhisarspor Bursaspor şifresiz canlı izle - Akhisarspor Bursaspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz.Karşılaşmayı Hakem Volkan Bayarslan yönetecek. İşte Akhisarspor Bursaspor şifresiz canlı izle - Akhisarspor Bursaspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Akhisarspor Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Akhisarspor Bursaspor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. Süper Ligi'nin 13. haftasında Akhisarspor-Bursaspor karşı karşıya gelecek. 25 Kasım Pazar günü saat 16:00'da oynanacak maç, beIN Sports 1 ekranında canlı olarak yayınlanacak. Akhisarspor-Bursaspor maçı 25 Kasım Pazar günü saat 16:00'dan itibaren beIN Sports 1 ekranlarında naklen futbolseverler ile buluşacak.

Muhtemel 11'ler

Akhisarspor: Fatih, Vrsajevic, Lopes, Caner, Güray, Aykut, Sissoko, Onur, Josue, Barbosa, Manu

Bursaspor: Okan, Barış, Ertuğrul, Chedjou, Umut Meraş, Aytaç, Badji, Burak, Saivet, Tunay, Umut.

Aşağıdaki emojilere oy verip maçı bu link üzerinden izleyebilirsiniz.

Tıkla kesintisiz izle

Akhisarspor Bursaspor maçı Justin Tv izle

Akhisarspor Bursaspor şifresiz canlı bedava izle

Akhisarspor Bursaspor şifresiz canlı izle - Akhisarspor Bursaspor ücretsiz bedava izle

Akhisarspor Bursaspor maçı hakemi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Akhisarspor ile Bursaspor arasında oynanacak maçta Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Osman Yusuf Bozdoğan yapacak.Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Abdulkadir Bitingen tarafından üstlenilecek. 

Akhisarspor Bursaspor Süper Lig'de 12. kez karşılaşıyor 

Akhisarspor ile Bursaspor, Süper Lig'de 12 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Akhisarspor'un 5-3'lük üstünlüğü var. Akhisarspor, Süper Lig'de Bursaspor ile karşılaştığı son altı maçta bir kez yenildi, bu maçların sadece ikisinde karşılıklı goller oldu.

Akhisarspor Bursaspor maçında sakatlar ve cezalılar

Akhisarspor'da Hasan Ali Adıgüzel, Dany Nounkeu ve Mustafa Yumlu sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek.Konuk ekip Bursaspor'daysa cezalı Allano Lima ve sakat olan Abdullahi Shehu, Diafra Sakho, Bogdan Stancu ve Furkan Soyalp, Akhisar'a götürülmedi.

Akhisar'dan Bursaspor açıklaması

SPOR Toto Süper Lig'de milli maç arasından önce Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek düşme potasından kurtulan Akhisarspor, yarın 13. hafta müsabakasında Bursaspor'u konuk edecek. Spor Toto Akhisar Stadı'nda Volkan Bayarslan'ın düdük çalacağı karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Ev sahibi Akhisarspor'da sakatlıkları bulunan stoperler Mustafa Yumlu ve Dany'nin yanı sıra Bilal'le Bokila Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek.
Karşılaşmanın bilet fiyatları kapalı tribün 1. kategori 60, 2. kategori 50, 3. kategori 40, 4. ve 5 kategori 25, 6. kategori 30 ve misafir tribünü 35 TL olarak belirlendi.
Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, Bursaspor maçında iyi bir sonuç elde edeceklerini söyledi.
Arslan, "Sakat futbolcularımız Caner, Seleznyov ve Serginho aramıza katıldı. Antalyaspor galibiyetiyle büyük moral bulmuştuk. Taraftarımızın desteği ile çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. 99 Atabey Çiçek

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar