Akçe'nin gerçek babası kim? Kuzgun'un babasını kim öldürdü?

Akçe'nin gerçek babası kim? Kuzgun'un babasını kim öldürdü? soruları Kuzgun dizisinin ilk bölümüyle gündeme geldi. İşte Akçe'nin babası yani Kuzgun'un babası ile ilgili bilgiler...

Akçe'nin gerçek babası kim? Kuzgun'un babasını kim öldürdü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
13 Şubat 2019 Çarşamba 14:34

Akçe'nin gerçek babası kim? Kuzgun'un babasına ne oldu? soruları Kuzgun'un ilk bölümüyle gündeme geldi. Azonceoldu ekibi olarak sizlere Kuzgun'un babası ile ilgili bilgileri derledik. 

Kuzgun'un babasına ne oldu? 

Kuzgun Yusuf Cebeci isimli bir polisin şehit çocuğudur. Çocuk yaşlarda ailesinden koparıldıktan sonra Akça ismiyle başka bir kimlikle yaşamıştır. Pusuya düşürülerek şehit olan polis babasının intikamını almak isteyen Kuzgun 20 yıl beklemiş ve intikamını her geçen gün büyütmüştür. Kuzgun yıllar sonra babasının intikamını almak için düşmanının kızıyla aşk yaşayacak. İstanbul’a gelen Kuzgun hainlere cezasını vermeden durmayacaktır. Bu büyük mücadelesinde Kuzgun’un en büyük engeli ise çocukluk aşkı Avukat Dila olacaktır.

Kuzgun'un babası kimdir?

Baran Akbulut yani Yusuf karakteri Kuzgun'un babasıdır. Baran Akbulut Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Beşir karakteri ile tanınmıştır. Anadolu Üniversitesi Tiyatro mezunudur. Aşk ve Mavi dizisinde Ömer karakteri ile çok büyük bir ün yakalamıştır. Özellikle Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde hayat verdiği Cahid karakteri ile sevilmiştir. Baran Akbulut 1984 İstanbul doğumludur ve 35 yaşındadır.

Kuzgun'un babasını kim öldürdü?

Rıfat emekli bir polistir. Kızı Dila’yı zorluklarla okutmuş ve avukat yapmıştır. Kuzgun'un babasını Rıfat öldürmüştür. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar