Naz Çekem kimdir? Ahmet Kural Naz Çekem’in parmağını mı kırdı?

Şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla savcılığa başvurmasının ardından olay gündeme oturdu. Ahmet Kural’ın eski sevgilisi Naz Çekem’in de parmağını kırdığı iddia edildi. Ahmet Kural’ın eski sevgilisi Naz Çekem kimdir? Naz Çekem Sıla için ne açıklamada bulundu?

Naz Çekem kimdir? Ahmet Kural Naz Çekem’in parmağını mı kırdı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
2 Kasım 2018 Cuma 09:12

Sıla, ayrılıp geçtiğimiz günlerde yeniden barışan Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiasıyla savcılığa başvurdu. Sıla’nın bu hamlesinin ardından olay gündeme damga vurdu. İnternet ortamında Sıla’nın şiddet gördüğüne dair çeşitli görüntüler yayıldı. Ahmet Kural’ın şiddet gösterdiği iddialarını destekleyen bir konu daha vardı oda Ahmet Kural’ın eski sevgilisi Naz Çekem’in de parmağını kırdığı. Ahmet Kural’ın eski sevgilisi Naz Çekem kimdir, Ahmet Kural’dan neden ayrıldı?

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, fiziksel şiddet gördüğünü iddia ettiği oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Mahkemeden Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırdı. Ahmet Kural'ın daha önce de Sıla'ya tokat attığı iddia edilmiş, taraflardan bu konuyla açıklama gelmemişti.

Ahmet Kural eski sevgilisi Naz Çekem’in parmağını mı kırdı?

Ahmet Kural, 2014 yılında sevgilisi Naz Çekem'in parmağını kırdığına ilişkin haberlerle gündeme gelmişti. Ahmet Kural'ın barda tartıştığı kız arkadaşı Naz Çekem’in parmağını kırdığı iddia edilmişti. Çekem, iddiayı doğrulamıştı. Çekem ‘Çok üzgünüm. Canımı yaktı. Ona dava açıyorum’ demişti.  Parmağı kırılan Çekem, Makaron’a şunları söylemişti: “Ahmet aslında çok iyi bir insandır. Ama alkol alınca değişiyor. O gece bana zarar verdi. Bir daha görüşmeme kararı aldım. Canım yanıyor, iki gündür ağlıyorum. Ameliyat gerekebilir. Dava açmayı düşünüyorum.”

Ahmet Kural Naz Çekem parmak kırma olayı nasıl yaşandı?

Naz Çekem ile Ahmet Kural birlikte eğlendikleri mekandan sabaha karşı ayrıldı. Ahmet Kural ile Naz Çekem büyük kavgaya tutuşmuş. Ünlü oyuncu sinirlerine hakim olamayıp kız arkadaşı Naz Çekem'in elini şiddetli bir şekilde sıkmış. Tartışmayı gören ikilinin arkadaşları, tarafları sakinleştirmiş. İlerleyen saatlerde elindeki ağrıya dayanamayan Naz Çekem soluğu hastanede almış. Çekilen röntgenden sonra bir parmağında kırık olduğu tespit edilmiş. Çekem, kırılan parmağının fotoğrafını da Instagram hesabından paylaştı.

Naz Çekem'den Sıla açıklaması

Ahmet Kural'ın birlikte oldukları dönemde parmağını kırdığını söyleyen ve Sıla'ya destek mesajı veren Naz Çekem, "Ben de toplum içinde şiddet gördüğüm mekandaki kamera kayıtlarını inceleteceğim. Sıla beni şahit yazarsa onun için de şahit olurum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım, eğer bakın iddialı konuşuyorum kadın aldatsa bile şiddet uygulanmaz, yaşamından çıkarırsın yoluna gidersin" dedi. Sıla'nın, Kural'dan şikayetçi olmasıyla içinin rahatladığını vurgulayan Çekem, "Benim açımdan ilahi adalet yerini buldu. İnşallah güzel neticeler alacağız, içimiz rahat edecek. Dava açar mıyım bilmiyorum? Ama 5 yıl içinde geriye dönük oluyormuş, ailem duymasın diye darp raporu almamıştım. Ahmet bana dava açarsa benim de şiddete uğradığım mekandan kamera kayıtlarını almam gerekecek. Her şey orada ortaya çıkacak. Ahmet'in ailesi Sıla'yı eleştireceğine bence oğulları ile ilgilenseler daha iyi ederler" ifadelerini kullandı. Ahmet Kural ile ilgili soru üzerine Naz Çekem, "Alkol sorunu olabileceğini düşünmüştüm, illa da alkol almıştır diyemem. Doktor değilim sonuçta. Bence öfke kontrol problemi var. Benim rastladığım zamanlarda alkol alan bir insandı. O olunca şiddet eğilimi oluyordu. Benim başıma bir kere geldi, bir kere özür de dilemedi" şeklinde konuştu.

Naz Çekem kimdir?

Sosyete dünyasından bir isim olan ve PR sektörü içerisinde yer alan Naz Çekem, ilk olarak ismini Ahmet Kural ile yaşadığı beraberlikle duyurmuştu. 2014’te kısa bir beraberlikleri olan ikilinin aşıklarından çok yaşadıkları tartışma konuşulmuştu. İddialara göre; Ahmet Kural, sevgilisi Naz Çekem’in parmağını sert bir şekilde sıkarak kırmıştı. Ahmet Kural şiddet iddialarını kabul etmese de Naz Çekem parmağının fotoğrafını çekip yayınlamıştı. Naz Çekem, her ne kadar Ahmet Kural ile yaşadığı çalkantılı beraberlikle tanınsa da aslında ünlü televizyoncu Mesut Yar'ın baldızıdır.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar