Ahmet Kural'ın ilk vukuatı değil!

Sıla'nın Ahmet Kural'ın kendisine şiddet uyguladığını söyleyip koruma kararı aldırtmasının ardından Kural'ın 4 yıl önce de adının şiddet olayına karıştığı haberi tekrar gündeme geldi.

Ahmet Kural'ın ilk vukuatı değil!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
1 Kasım 2018 Perşembe 20:39

Sıla'nın iddialarına göre Ahmet Kural kendisine şiddet uyguladı. Sıla, iddialarının ardından mahkemeye gitti ve Ahmet Kural hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı çıkardı.

Bütün bu olaylar gündemde ilk sırada yer alırken 2014 yılında Ahmet Kural'ın adı şiddet iddialarına karışmıştı.

Mesut Yar'ın baldızı Naz Çekem ile bir doğum günü partisinde tanışan ve daha sonra flörtleşen ikili farklı bir mekanda karşı karşıya gelmiş ve aralarında hararetli bir konuşma yaşanmıştı. Ahmet Kural, konuşmanın şiddeti ile Çekem'in alini tutarken parmağını kırmıştı.

 

Naz Çekem yadaşığı olayla ilgili olarak 'Yakın arkadaşlarımızla otururken Ahmet yanıma geldi. Biraz kaçırmıştı. 'Sen ünlü Naz Çekem değil misin?' diye sordu. 'Tabii, biz yokken sen vardın!' dedi. Daha birçok şey söyledi ama şu an tam hatırlamıyorum. Sonra 'Seni çok seviyorum' diyerek ellerimi tutup geriye doğru çevirdi. O sırada sağ elimin yüzük parmağı kırıldı. Sağ kolumda da çizikler var' açıklamasında bulunmuştu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar