Ağlama Anne dizisinin Mert Bayer'i Ekin Mert Daymaz kimdir?

Ağlama Anne dizisinin Mert Bayer'i Ekin Mert Daymaz kimdir sorusu gayri meşru olarak dünyaya gelen Zeynep için iki kız kardeşin verdiği annelik savaşını konu alan dizinin fragmanı sonrası sonrası merak konusu oldu. İşte Ağlama Anne dizisinin Mert Bayer'i Ekin Mert Daymaz kimdir? Sorunun cevabı

Ağlama Anne dizisinin Mert Bayer'i Ekin Mert Daymaz kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
3 Ekim 2018 Çarşamba 17:58

Ağlama Anne dizisinin Mert Bayer'i Ekin Mert Daymaz kimdir? Sorusu gayri meşru bir çocuk olarak dünyaya gelen ve annesi Alev tarafından öldürülmek istenen Zeynep için iki kız kardeşin verdiği annelik savaşını konu olan dizinin 7 Ekim Pazar günü ilk bölümünün yayınlanacağı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu.Ağlama Anne dizisinin Mert Bayer'i Ekin Mert Daymaz kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Alev cezaevinden çıkar ve kızını hayatını Zeynep'e adamış olan Damla'dan almak ister. iki kız kardeş arasındaki savaşa Zeynep'in öz babası Adnan da girecektir. İşte Ağlama Anne dizisinin Mert Bayer'i Ekin Mert Daymaz kimdir? Sorusunun yanıtı...

Mert Bayer (Ekin Mert Daymaz)

Nevzat'ın oğlu, Özlem'in kardeşi, Adnan'ın kayınbiraderi. Zeynep'in ilk ve tek aşkı. Mert ilkokul yıllarındayken anne babası boşanmıştır. Boşandıktan sonra Nevzat, Mert'i annesine bir daha göstermemiştir. Babası Nevzat o günden sonra gerek Mert'in, gerekse diğer eşinden olan evladı Özlem'in üstüne daha fazla düşmüştür. Mert içinden çıktığı ailenin ait olduğu sosyal sınıfın çok dışında hareket etmeyi seçmiş bir gençtir. Zeynep'in de okuduğu üniversitede okumaktadır. Zeynep, etrafındaki diğer kızlardan farklı olduğu için dikkatini çekmiştir. Kendi ruhunu onda bulacak ve ona sırılsıklam aşık olacaktır. Ama bu aşk yüzünden babası Nevzat'la ters düşecektir.

Ağlama Anne dizisinin Mert Bayer'i Ekin Mert Daymaz kimdir?

Ekin Mert Daymaz 2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da doğdu. Bir çok yıldızın doğmasına vesile olan Best Model Of The World yarışmasında 3. olan Ekin Mert Daymaz uzun süre basketbol oynamış. Sakatlanma yaşadıktan sonra modellik yapmaya başlayan Ekin Mert Daymaz Haliç Üniversitesinde “antrenörlük ve fitness”okuyor.

Oyunculuk için Ayşegül Aydın, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert'ten ders alan Ekin Mert Daymaz Not Defteri dizisinde rol aldığı Egemen karakteri ile özellikle genç kızların dikkatini çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit'i beğenen Ekin Mert Daymaz şu sıralar Çilek Kokusu dizisi Volkan karakterine hayat veriyor.

DİZİLERİ

Çilek Kokusu (Volkan Mazharoğlu)

Not Defteri (Egemen Şanoğlu)

Zeynep Fırıncıoğlu (Aslıhan Malbora)

Damla'nın kızı, Alev'in "gerçek kızı". Mert'in aşık olduğu kız. Adnan'ın ise hiç bilmediği, varlığından bile habersiz olduğu kızı. Damla'nın bin bir fedakarlıkla bugünlere getirdiği Zeynep, geçmişinde olanlardan habersizdir. Annesi sandığı Damla, aslında teyzesidir. Gerçek annesi Alev, onu doğar doğmaz elleriyle ölüme itmiştir. Hiç tanımadığı babasının ise, o doğmadan evvel öldüğünü sanmaktadır. En büyük destekçisi, sığınağı ve de sırdaşı, tüm varlığını adadığı annesi Damla'dır.

Güzel oyuncu Aslıhan Malbora 1995 yılında Afyon'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul'da devam ettiren Aslıhan Malbora İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümü öğrencisidir.

Üniversite eğitiminin yanı sıra oyunculuk eğitimi de alan Aslıhan Malbora, Akademi 35.5 Sanat Evi bünyesinde oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir.

Oyunculuğa ilk adımını Atv ekranında yayınlanan "Seven Ne Yapmaz" dizisi ile atan Aslıhan Malbora, Seven Ne Yapmaz dizisinde Zeynep rolü ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Aslıhan Malbora'nın Zeynep rolü ile ekrana geldiği Seven Ne Yapmaz dizisinde Yusuf Çim, Seren Şirince, Ecem Çalık, Şeyla Halis gibi isimler de rol almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Arzuv En beğenilen yorum
Mert Bayer seni kac yildir takip demiyorum cok guzel 've iyi oyuncusun Sana hayranim