8 Ocak 2019 Salı günü Bitlis'te okullar tatil mi?

8 Ocak 2019 Salı günü Bitlis'te okullar tatil mi? Yeni haftayla birlikte öğrencilerin gözü Bitlis Valisi Çağatay'dan gelecek kar tatili haberinde. 8 Ocak 2019 Salı günü Bitlis'te okullar tatil mi? Bitlis Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi mi? sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

8 Ocak 2019 Salı günü Bitlis'te okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
8 Ocak 2019 Salı 08:21

8 Ocak 2019 Salı günü Bitlis'te okullar tatil mi? Yeni haftayla birlikte öğrencilerin gözü Bitlis Valisi Oktay Çağatay'dan gelecek kar tatili haberinde. 8 Ocak 2019 Salı günü Bitlis'te okullar tatil mi? Bitlis Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi mi? sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Bitlis'te 8 Ocak Salı günü Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Bitlis'te Okullar Tatil mi? Bitlis Valiliği 8 Ocak Salı günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis Valisi Oktay Çağatay'dan öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay okulları tatil edecek mi?

Bitlis’te yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve merkeze bağlı köylerde okullar 1 gün tatil edilirken, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde bu gece ve gün içinde devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Bitlis merkez ve merkeze bağlı tüm köylerde 8 Ocak Salı günü bir gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Öte yandan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 8 Ocak Salı günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir” denildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar