8-14 Ekim 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 8-14 Ekim 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

8-14 Ekim 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
8 Ekim 2018 Pazartesi 08:39

8-14 2018 EKİM HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta ikili ilişkilerinizde ortak sorumluluklarınızı yakından takip ettiğiniz zaman dilimini kapsıyor. Yeni kararlar almak için Salı gününü beklemelisiniz. Çarşamba gününden itibaren ilgiliniz maddi konulara yoğunlaşabilir.

BOĞA BURCU

Atmanız gereken adımlarınız varsa Salı gününü beklemelisiniz. Bu hafta işinizle ve sağlığınızla ilgili almanız gereken kararlar olabilir. Çarşamba günü özel hayatınızda birtakım gelişmeler olabilir. Cuma günü geleceğe dair daha kalıcı işlere adım atabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Kafanızda plan ve projeler varsa biraz daha beklemelisiniz bu hafta sizin için uygun olmayabilir. Çocuk yapmak ya da çocuğunuzla ilgili karar vermek için Salı gününü beklemelisiniz. Çarşamba ve Perşembe günü çalışma yerinizde anlaşma sağlamanız kolay olmayabilir.

YENGEÇ BURCU

Ailenizle ilgili karar almak için hafta ortasını beklemek daha doğru olabilir. Ayrıca gayrimenkul alımı ile ilgili düşüncelerinizi mutlaka ailenizle paylaşmalısınız. Hiç adım atmadığınız alanlara yoğunlaşmak yerine güvendiğiniz limanlara yanaşmanız daha sağlıklı olabilir.

ASLAN BURCU

Yakın çevrenizde yaşananlar bu hafta sizin hayatınızı da etkileyebilir. Kendi işinize yoğunlaşmak gibi düşünceleriniz varsa netleştirmek için Salı gününü beklemelisiniz. Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günlerine dikkat etmenizde fayda var.

BAŞAK BURCU

Maddi konularda yatırım yapmak ve para biriktirmek istiyorsanız detaylar için bu hafta ideal bir hafta. Çarşamba gününden itibaren bazı insanlarla fazladan iletişim halinde olabilirsiniz. Perşembe günü çalışma hayatınızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

TERAZİ BURCU

Hayatınıza dair yeni adımlar atmak için artık aksiyon almalısınız. Maddi konularla ilgili memnuniyetsizliğiniz bu hafta gün yüzüne çıkabilir ve sizi son derece rahatsız edebilir. Maddi konularda yaptığınız harcamalarda bu hafta denge kurmanız gerekiyor.

AKREP BURCU

Bu hafta gücünüzü ortaya koymak yerine kendinizi geri plana atmak isteyebilirsiniz. Bu haftayı sakin geçirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren kendinizi ifade etmekten son derece keyif alabilirsiniz. Aynı zamanda bilemediğiniz bir sıkılmışlık hali de olabilir.

YAY BURCU

Bu hafta arkadaşlarınızla vakit geçirmek her şeyden daha önce gelebilir. Planlamalarınızı hayata geçirmek için ideal haftalardan biri. Çarşamba gününden itibaren yakın çevrenizde ve özel hayatınızda geri çekilmeler olabilir.

OĞLAK BURCU

Yaptığınız işlerle ön planda olmak istediğiniz bir haftadasınız. Onaylanmak ve takdir toplamak diğer istekleriniz arasında. Bu hafta iş hayatınızda önemli gelişmeler olabilir ve beraberinde önemli adımlar atabilirsiniz. İş yaptığınız insanlarla bağlantı kurmak iyi bir fikir olabilir.

KOVA BURCU

Bu hafta daha nasıl faydalı olabilirim tarzında bir düşünce yapısına sahip olabilirsiniz. Başınızı alıp gitmek isteyebileceğiniz bir hafta da olabilir. Bu haftadan itibaren 15 gün boyunca hayatın sizi nasıl desteklediğine şahit olabilirsiniz.

BALIK BURCU

Bu hafta ortak parasal konular gündeminizde olabilir. Borçlarınız ve ödemeleriniz varsa bu haftadan itibaren ağırlık verebilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren gezebileceğiniz birtakım fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Cuma gününden itibaren maddi hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar