5 Mayıs 2019 Pazar günlük burç yorumları

Burçseverler 5 Mayıs 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 5 Mayıs 2019 Pazar Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 5 Mayıs'ta sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

5 Mayıs 2019 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
4 Mayıs 2019 Cumartesi 08:23

5 MAYIS 2019 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükseleni Koç ve güneş burcu Koç olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Finansal açıdan kazançlar sağlayabilirsiniz. Ödül ve primlerin etkin olduğu bir hafta. Terfi yaşayabilirsiniz. 

BOĞA BURCU

Yükseleni Boğa ve güneş burcu Boğa olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Yeni ay döneminde istek ve arzularınızı ortaya koymak için çabalar içerisine girebilirsiniz. Finansal anlamda Koç burcu gibi siz de kazanç sağlayacaksınız.

İKİZLER BURCU

Yükseleni İkizler ve güneş burcu İkizler olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Gizlilik içinde hareket etmeye çalışacaksınız, planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. 

YENGEÇ BURCU

Yükseleni Yengeç ve güneş burcu Yengeç olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Aileniz ve sosyal çevrenizle etkileşim halinde olacaksınız, fikir alışverişi maddi alışverişler gerçekleşebilir. 

ASLAN BURCU

Yükseleni Aslan ve güneş burcu Aslan olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir;  Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Haklarınıza kavuşacağınız döneme giriyorsunuz, kariyer konusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.  

BAŞAK BURCU

Yükseleni Başak ve güneş burcu Başak olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Uzak ülkelere seyahat edebilirsiniz eğer iletişim alanında çalışıyorsanız büyük kazançlar elde etmenizin tam zamanı. 

TERAZİ BURCU

Yükseleni Terazi ve güneş burcu Terazi olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Taşınmaz mallar almanız için en uygun zaman. Finansal konular üzerine odaklı günlerdesiniz.

AKREP BURCU

Yükseleni Akrep ve güneş burcu Akrep olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Sözleşmeler imzalayabilirsiniz, anlaşmalar yapabilirsiniz. Fakat partneriniz yoksa da bazı olumlu karşılaşmalar da bulunabilirsiniz.  

YAY BURCU

Yükseleni Yay ve güneş burcu Yay olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Çalışma ortamınızda yaşadığınız sorunlar çözülmeye başlayacak. Finansal anlamda kazanç dönemindesiniz, yeni işler bulabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Yükseleni Oğlak ve güneş burcu Oğlak olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Aşk hayatınıza olumlu yansıyacak olan bu yeni ay hareketinde çocukları olan bireyler de mutlu günler yaşayacak. 

KOVA BURCU

Yükseleni Kova ve güneş burcu Kova olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Ailevi konularınız baş gösterebilir. Yaşadığınız sorunlarda artış meydana gelebilir. Kayıplarınıza üzülmeden yola devam etmelisiniz. 

BALIK BURCU

Yükseleni Balık ve güneş burcu Balık olanların 5 Mayıs Pazar günkü burç yorumu şu şekildedir; Bugün Boğa burcunda yeni ay meydana gelmektedir. Bilgisayar üzerinden çalışmalar yapıyorsanız çok yoğun günler geçirebilirsiniz. Seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için adım atmalısınız. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar