5 Mart 2019 Salı günlük burç yorumları

Burçseverler 5 Mart 2019 Salı Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 5 Mart 2019 Salı günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

5 Mart 2019 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
4 Mart 2019 Pazartesi 08:29

5 MART SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Koç burcu önümüzdeki günler için size mutlu bir haber verebiliriz, güneş sizin döneminizi başlatacak.Merkür’ün bu Yeni Ay döneminde Retro hareketinde olması sebebi ile geçmişten bugüne getirdiğiniz kaygı ve korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Hayatı akışına bırakmakta fayda var.

BOĞA BURCU

Boğa burcu bireyleri Uranüs'ün etkisi altında kalmaya devam ediyor. Maddi konularda yaratıcı çözümler üretmelisiniz. Lüksten uzak durmakta fayda var. Harekete geçmek ve istediklerinizi yapmak konusundaki enerjiniz devam edecek.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, iş hayatınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz, belki de bir başlangıç Tabii bu yeni başlangıç, ama bu başlangıç sizin bağlantılarınız ile olacak. Önceleri yaptığınız bir iş görüşmesinin sonuçlarını yeni almak, eskiden tanıdığınız bir arkadaşınız vasıtasıyla yeni bir işe başlamak vs. gibi örnekler çoğaltılabilir. İlişkiniz varsa ortağınız ile ilgili bu haftada işler yolunda, şans yanınızda…

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu; Hayat konusundaki hayallerinizi gözden geçirmek isteyeceğiniz belki de yurtdışı projelerini devreye almak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz.

ASLAN BURCU

Aslan burcu, enerjiniz bugün tam tıkırında. Etrafınızdakiler sizden pozitif enerji alıyor ve bu durumu kıskanıyor olabilirler. Yeni Ay'ın etkisine hazırlanmanız lazım. Venüs’ün tam karşıt burcunuz olan Kova burcuna geçişi sizi etkileyecektir.

BAŞAK BURCU

Başak burcu bireyleri retro hareketinden çok etkileneceksiniz. Tam karşıt burcunuzda gerçekleşen ay hareketleri sizi gerebilir. 7. ev konuları ön plana çıkacaktır. İlişki konusunda ön plana çıkacak kararlar alabilirsiniz. Çocuğa sahipseniz onların kararlarını şimdiden belirlemeye yol ve yöntemler çizmeye adım atın. 

TERAZİ BURCU

Terazi burcu yine yepyeni bir gökyüzü hareketi sizlerle. Sizin gökyüzüne olan inancınız kariyerinizde yeni yenilikler yaratacak. Örneğin; sağlığınız için zararlı olduğunu düşündüğünüz besinlerden vazgeçebilirsiniz. Ya da birtakım insanları değiştirebilirsiniz. Değişimler sizinle olacak. 

AKREP BURCU

Olumsuzlukların yaşanacağını düşündüğümüz bir hafta sizlerle olacak. Fakat bu olumsuzluklar size çok fazla uğramayacak ve kıskanılacaksınız. Yeni ay 5. evinizde. Yani hayattan aldığınız keyifleri yönetecek. İlişki konusunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

YAY BURCU

Yay burcu bireyleri için yepyeni seyahat fikirleri ortaya çıkabilir. Yuvanızda Yeni Ay ile birlikte mutlu anlar yaşayabilirsiniz. Fakat retro hareketi biraz negatif etkiler yapabilir. Bu süreçte kararlar almamakta fayda var. 

OĞLAK BURCU

Kendinizle ilgili derslerinizin ve belki kişisel eleştirilerinizin yoğun olarak devam ettiği bir dönem geçirirken çok yakın dostlarınız, kardeşleriniz veya akrabalarınızdan yoğun, duygusal bir destek almaya başlayabilirsiniz. Alacağınız kararlarda baya temkinli davranın. 

KOVA BURCU

Yükseleni Kova olan burçlar; maddi kaynaklarınız bu hafta gündeminizin üst sıralarında olacak. Emekleriniz, maddi kararlarınız, çalışma hayatınız tartışılacak, yaratıcı fikirlerle yatırım yapmalısınız.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, sizin döneminizi yaşamaya devam ediyoruz. Derin bir duygusallık ve bazen karamsarlık hissettirecek enerjiler altında olsanız da, hayatınızın dönüm noktalarını yaşayacağınız bir süreçtesiniz. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar