5 Aralık 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

5 Aralık 2018 Çarşamba günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

5 Aralık 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
5 Aralık 2018 Çarşamba 08:42

5 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Uzun zamandan sonra aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Bazı konularda risk almanız kazanç sağlayabilir. İş hayatınızda yaptıklarınız hızla yükselmenize katkı olabilir.

BOĞA BURCU

Sabah saatlerinde başlayan telaşlı yapınız üst üste yanlışlar yapmanıza neden olabilir. Günü olabildiğince sakin geçirmek yararınıza olabilir. Çevrenizdeki bazı kişilere güven verdiniz bunu boşa çıkarmayın.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda birtakım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bilmelisiniz ki aranızdaki sorunun nedeni sizsiniz. Çalışma hayatınızda bazı can sıkıcı durumlar ortaya çıkabilir ancak geçici.

YENGEÇ BURCU

Hiç beklemediğiniz bir teklif alabilir ve bunun üzerine yeni planlar yapmak durumunda olabilirsiniz. Maddi halinizi korumak istiyorsanız daha dikkatli adımlar atmalısınız.

ASLAN BURCU

Önünüzdeki süre boyunca işinizle ilgili sorumluluklarınız bir hayli artabilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişilere karşı dikkat etseniz iyi edersiniz. Partnerinizle aranızdaki durgunluk mutsuz edebilir.

BAŞAK BURCU

Özel hayatınızda son zamanlarda yaşadığınız gerginlikler sizi mutsuz edebilir. Sorunun çözmek adına biran önce oturup konuşmalısınız. Uzun süredir elinizde beklettiğiniz bir üründen kazanç sağlayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Özel hayatınızda biraz heyecan katmanın zamanı geldiğinin siz de farkındasınız. Çevrenizdeki bazı kişiler işinizle ilgili baltalayıcı söylemelerde bulunabilir aldırmayın.

AKREP BURCU

Uzun zamandır özel hayatınızda keyif alıcı şeyler yaşamasanız da özünden dolayı partnerinizden vazgeçemiyorsunuz. Onsuz olamayacağınızın farkındasınız. Maddi bir zararınızın olabileceği bir gün.

YAY BURCU

Uzun süredir görmediğiniz biriyle karşılaşabilir ve eskileri konuşabilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili bir süre içinde bulunduğunuz arayışın sonuna geldiniz. Hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

OĞLAK BURCU

Bugün kendinizi oldukça enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Partnerinize yapmak istediğiniz sürpriz için ideal bir gün. İş hayatınızda bazı hareketlilikler canınızı sıkabilir.

KOVA BURCU

Bugüne ait özel gününüzü partnerinizin unutacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda güzel gelişmeler sizi belliyor.

BALIK BURCU

Özel hayatınızla ilgili ciddi kararlar alacağınız günler çok yaklaştı. Ani karar vermeden önce bir kez daha düşünmenizde fayda var. Çalışma hayatınızda bulunduğunuz konum size keyif verebilir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar