4 Aralık 2018 Salı Günlük Burç Yorumları

4 Aralık 2018 Salı günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

4 Aralık 2018 Salı Günlük Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
4 Aralık 2018 Salı 08:14

4 ARALIK 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Kariyer hırslarınızın sizi etkisi altına alacağı bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda oldukça etkili olmanıza rağmen sürekli fikir değiştirmenizden kaynaklı olarak sorunlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Her ne kadar sevdiğiniz işi yapıyor olsanız da bazı ilişkileriniz nedeniyle başınız ağrıyabilir. Bugün aşırı derecede alıngan olabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Değişim içinde olmanıza rağmen bazı konularda oldukça ısrarlısınız. Bugün özel hayatınızda aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu sorunu ancak eski hatalarınızdan uzaklaşarak çözebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Duygusal anlamda kişiliğinizden kaynaklı olarak bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinizden çok fazla beklenti içinde olabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Çevrenizdeki bazı kişilere olan dostane yaklaşımınız yanlış anlaşılmalara neden olabilir biraz seviyenizi korumanız iyi olabilir. Bugün hayatınıza yeni sorumluluklar eklenebilir.

BAŞAK BURCU

Tercihinizi kaliteli birlikteliklerden yana kullanmak istemenizden kaynaklı olarak ortamlarınızı da buna göre seçmek durumunda kalabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Ailenizin baskın halleri nedeniyle bugünlerde bazı sıkınlar yaşamanız söz konusu olabilir. Enerjinizi kontrol altına alın ve ona göre davranın. Onların farklı yaklaşımları her ne kadar sizi üzse de aileniz olduğunu unutmayın.

AKREP BURCU

Bugün sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Duygusal anlamdaki ilişkinizi ileriye götürmek isteyebilirsiniz. Farklı bakış açınıza sahip olmak bugün size getiri sağlayabilir.

YAY BURCU

İş hayatınızdaki disiplin sizi istediğiniz başarıya götürebilir. Siz yine de çalışma hayatınızda hiçbir şeyi şansa bırakmamaya çalışın. Önlem alma yapınız aksiliklerin önüne geçiyor.

OĞLAK BURCU

Bugün duygusal yönleriniz ortaya çıkabilir. Son derece özgürlükçü yapınız olmasına rağmen alışkanlıklarınızdan da bir türlü vazgeçemiyorsunuz.

KOVA BURCU

Partnerinizin size göstermiş olduğu ilgilinin gerçek olup olmadığını merak edebilirsiniz. Özel hayatınız nedeniyle bazı hedeflerinizi gerçekleştirmede sıkıntı yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Çalışma arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmanız sizi büyük anlamda rahatlatabilir. Mantığınızı en iyi şekilde kullanacağınız bir gün sizi bekliyor. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar