29 Haziran 2019 Cumartesi günlük burç yorumları

Burçseverler 29 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 29 Haziran 2019 Cumartesi Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 29 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

29 Haziran 2019 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
28 Haziran 2019 Cuma 16:29

29 HAZİRAN 2019 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün sizi olan ilgisini gösterebilir. Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz. İşyerinde yaşanacağı söylenen değişiklik sizi ürkütüyor bu nedenle de hiç heyecan duymuyorsunuz. Oysa bu değişiklik gerçekleşirse, bundan en çok yarar görecek olan siz olacaksınız. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor. Çünkü beklediğiniz kişinin size söylediğinden daha büyük bir sıkıntısı var. Bir süre bu alacağınızdan umudunuzu kesin.

BOĞA BURCU

Ay, günün tamamında sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Pozitif haberler alabilirsiniz. Ay’ın Uranüs ile kavuştuğu gün içinde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gönül ilişkinizde de olabilir. Ay-Güneş olumlu açısı sayesinde de eğitim hayatınızda işler yolunda gidebilir. Sosyalleşip, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınıza karşı daha duygusal tavırlar gösterebilirsiniz. 

İKİZLER BURCU

Sizi ayaklarınızın yere basması için sık sık uyarıyor. Sizin ise hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz. İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz. Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç almayı düşünmediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Günün tamamında Ay, Boğa burcundaki hareketine devam ediyor. Günün genelinde şansınız açık olacaktır. Uyandığınızdan itibaren bu güzel enerjiyi hissedeceksiniz. Ay-Uranüs kavuşumuyla beraber hiç aklınızda olmayan bir konuyla ilgili çok güzel sürpriz haberler alabilirsiniz. Ay ve Güneş arasında oluşan güzel açıyla da bugün dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Kendinize dair aldığınız kararlar varsa sizin her zaman arkanızda olacaklardır. 

ASLAN BURCU

Yeni bir ilişki için pek çok aday var ama siz karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bugün yeni birini daha fark edebilirsiniz. Bir arkadaşınızın arkadaşı size olan duygularından söz edebilir. Kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremiyorsunuz. Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir. İnsanların bazı konularda üzerinize çok geldiğini veya hayatınıza baskı yarattığını düşünebilirsiniz. Kendi bildikleriniz doğrultusunda ilerlerken nazik olmalısınız.

BAŞAK BURCU

Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinizden kaynaklanıyor. Sabah sevdiğinizle ilgili iyi bir haber alabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan bazı söylentiler zaman zaman güvensizlik yaşamınıza neden oluyor. Bugün duyacağınız olumsuz söylentinin aslı astarı yok, içiniz rahat olsun. Olumlu söylentinin ise gerçekleşme ihtimali çok fazla. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil. 

TERAZİ BURCU

İşine ayırdığın zamanı problem ediyorsunuz ama belli etmemeye çalışıyorsunuz. O ise sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamıyor. Bugün size zaman ayırmak istiyor ama siz kararsız kalacaksınız. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Siz çok kolay iletişim kuruyorsunuz ama aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça işinize yaradı. Aynı kararlılıkla devam etmek istiyorsunuz. Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

AKREP BURCU

çoktan kapattığınızı sandığınız bir defterin sayfaları tekrar açılabilir. Ortak bir dostunuz eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız halde etkilenebilirsiniz. Bugünlerde yeniden bir yakınlaşma olabilir. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz bir çekişme iş veriminizi de düşürüyor. Bugün bir araya gelip konuşmanız için araya girenler olacak. Bu fırsatı değerlendirirseniz, sorun çözülecek gibi gözüküyor. Kendinizden çok başkaları için para harcama huyunuz takdir ediliyor ama sonunda sıkıntı çeken siz oluyorsunuz. Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz sizi maddi olarak sarsabilir.

YAY BURCU

Bugün son derece enerjik olacaksınız. Zihinsel ve duygusal faaliyetleriniz üst seviyede olacak. Sevdiğinizle ilgili kararlarınızın ne kadar yerinde olduğunu zaman içerisinde anlayarak memnu olacaksınız. Bazen onun sizin yanınızda dalıp gitmesi kafanızda bazı kuşkular yaratsa da ilişkinizin bozulmaması için bu kuşkuları hemen kafanızdan uzaklaştırıyor ve onun sözlerine önem veriyorsunuz. Çalışma ortamınızda arkadaşlarınızla sağlıklı bir ilişki kurmaya ayrı bir önem veriyorsunuz. Bu yüzden birlikte çalıştığınız insanları iyi tanımaya çalışıyorsunuz. İnsan psikolojisine önem veriyorsunuz. Zihinsel olarak çok verimlisiniz. Sizin için çok önemli olacak kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyle iş ilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Siz duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Küçük birikiminiz sizi rahatsız ediyor adeta. Yakınlarınızın önerilerini dikkate almak yerine zevkinize harcamak düşüncesi ağır basıyor. Bugün bir büyük alış veriş planı yapabilirsiniz.

KOVA BURCU

O sizden, siz ondan bir adım bekliyorsunuz. İkinizde de eksik olan tek şey cesaret. Bugün size küçük bir adım atmak düşebilir. Bu adımı atarsanız, sizin için unutamayacağınız bir gün olabilir. Beklediğiniz bir haber bugün yarın size ulaşabilir. Ekonomik durumunuzu da kariyerinizi de çok olumlu etkileyecek bir haber bu. Eski bir arkadaşınız bu haberin çabuklaşması için elinden geleni yapıyor. Çevrenizden aldığınız destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmayı istiyorsunuz. Çok kısa bir süre içinde bu isteğiniz gerçekleşebilir.

BALIK BURCU

Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir. Küçük bir tatil önerisi alabilirsiniz. Hiç yakınmadan çalıştığınız için bazıları sizin ne kadar çok iş yaptığınızın farkında değil. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var. Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil ama bazılarını erteleyebilirsiniz. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar