24 - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları

Burçseverler 24-26 Haziran 2019 haftalık burç yorumlarını merak ediyor. 24 - 30 Haziran 2019 haftalık Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. İşte 24-30 Haziran 2019 haftalık burç yorumunuzda sizi hafta boyunca nelerin beklediğinin yanıtı.

24 - 30 Haziran 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
25 Haziran 2019 Salı 14:08

24 HAZİRAN 30 HAZİRAN 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Haftaya hızlı ve enerjisi yüksek başlıyorsunuz. Kariyeriniz ile ilgili sorumluluklar git gide değişim gösteriyor olabilir. Hedeflerinizdeki planlar birdenbire değişim gösterebilir. Özellikle hafta ortasında Ay’ın sizin burcunuzda ilerliyor olması sizleri daha görünür ve hedeflerinize tutkulu bir şekilde ilerleme cesareti içinde olacağınızı söylüyor. Bu hafta sonuna doğru parasal konularda yaşadığınız yön kayıplarına karşı belli toparlanmalar içinde olabilirsiniz. Aileniz veya yaşam alanınız ile ilgili ortak paylaşımlarınızda almanız gereken kararlarda tek taraflı olmamanızda fayda olacaktır. Onların yerine düşünmeniz onları düşündüğünüz anlamına gelmez. Bu konuda biraz daha empati yapmalı karşı tarafın ihtiyaçlarını da düşünmelisiniz. Hafta sonuna doğru tatil planı ya da herhangi bir seyahat fikri size çok iyi gelebilir.

BOĞA BURCU

Boğa, gün boyunca bazı cazip teklifler alabilirsiniz. Bazılarının bir iş değişikliği veya taşınma ile ilişkili olması olasıdır. Bugün aldığınız tüm kararları iyice tartmalısınız. Bir ilişki için bir ortak seçerken, sadece yürekten değil, sağduyulu bir şekilde tavsiye isteyin. 

Gündelik işlerden dolayı yapmak istediklerime bir türlü sıra gelmiyor düşüncesi bugün seni esir alabilir. O zaman hayatının kontrolünü ele alma zamanı gelmiş demektir. Sana dayatılan işlerin yanında kendi isteklerine yönelebilirsin. Finansal geleceğini ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsin.

İKİZLER BURCU

Haftaya aileniz ve kariyeriniz gibi merkezi konularla başlıyor olabilirsiniz. Kendi alanınızı yaratmak veya daha sosyal projeler içinde olma fikri aklınızı çeliyor olabilir. Geçtiğimiz son iki haftadır küçük ve anlamsız problemler sizi yorgun hissettirmiş olsa da bu hafta Venüs’ün Jüpiter etkisinden biraz uzaklaşması sizlerin hayat görüşünüzü de bir bakıma değişime uğratabilecek. Bu yüzden yeni benimsediğiniz hayat görüşünüzün size ne gibi projeler ya da ne gibi fırsatlar getirebileceğini göz önüne almalısınız. Yeni bir başlangıca hazır olmalı ve cesaretinizi ortaya koymalısınız. Bu hafta iletişim gezegeniniz Merkür’ün Aslan burcuna geçiş yapmasıyla kararlarınızın netlik kazandığını ve yeni imkanların arttığını gözlemleyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzünde karışık gündem sürerken etrafında olan bitene karşı duyarlılığın devam ediyor. Canını sıkan olaylarda dahi savunma geliştirmekte zorlanıyor olabilirsin. Fakat haftanın sıkıcı günlerini ardında bırakıyorsun, merak etme! Bugün işleri biraz akışına bırakmak isteyebilirsin. Sevdiklerinin seni anlamasını bekliyorsun. 

Bugün ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorun, bilinmeyen nedenlerle kayıtsızlık ve edepsizlik gösterecek meslektaşlarla ilgili olabilir. Aile içinde bir yanlış anlaşılma ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Hafta başından itibaren sosyal yaşamınız ve aşk hayatınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda beklentilerinizi yüksek tuttuğununuz her detay kafanızı kurcalayacak noktaya getirebilir. Her ne olursa olsun tutkularınızın peşinden gitmek isteyeceksiniz. Bu hafta iletişim gezegeni Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle heyecan verici yeni tanışmalarla hayatın renklendiğini hissedebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren gündelik yaşamınızı ilgilendiren konu ve olaylarla ilgilenirken, alacağınız sorumluluklarla ilgili bazı kararsızlıklar ve fikir ayrılıkları yaşamanız muhtemel. Hafta sonuna doğru aşk ve ilişkilerde önemli konuşmalar ve yol kesişmeleri yaşayabileceksiniz. Oldukça romantik bir zaman dilimi sizleri bekliyor olacak.

BAŞAK BURCU

Bu hafta aşk ve ilişkilerde ihmal ettiğiniz konuları toparlama sorumluluğunu üzerinize alabilirsiniz. Sizler aslında pek fazla bir şeyleri ihmal eden insanlar olmasanız da görmezden geldiğiniz olarak ifade edebiliriz. Zaman yönetimi konusunda eksik kalan ve yer yer hatalar yapmış olduğunuz noktalarda kendinize ayna olabilecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Eskiye dair bazı pişmanlıklar hissederseniz bu hataları erdemlice üzerinize alabileceksiniz. Bu yapınız sayesinde ilişkilerde kaybetmiş olduğunuz güç dengelerini yeniden kazanabilirsiniz. Uğruna mücadele vereceğiniz oluşumlara yönelebilir ve başlatıcı enerjinizi kullanabilirsiniz. Adınızdan sıkça bahsettireceğiniz bu haftayı istekleriniz doğrultusunda yönlendirmelisiniz. 

TERAZİ BURCU

Bu hafta duygusal hayatınızda iletişimin ve doğru denge kurmanın önemini gündeminize alacağınız bir zaman dilimi olabilir. Kendinizi oldukça duygusal hissederken aynı zamanda sevilme ihtiyacınızın da arttığı bir zaman dilimi içerisinde olabilirsiniz. Alacağınız kararlarda duygularınızın baskınlığını hissedebilirsiniz. Romantik enerjilerin devrede olacağı bu zaman diliminde sevdiklerinizle özel zamanlar yaşamak adına güzel planlar organize edebilirsiniz. Geçmiş aşkların geri dönüşü söz konusu olursa bu haftayı isteklerinizi net bir şekilde karşı tarafa aktarmalısınız. Güç dengeleri sizden yana olacağı için beklentilerinizi doğru yönlendirmenin tadını çıkarmalısınız. Hafta ortasında aile üyelerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarına dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU

Bugün birinin sert sözleri sizi acıtabilir. Hızlıca sakinleşmek için ayrıntılarda pozitif bir şeyler bulmayı öğrenin. Bugün keyfinizi düzeltecek bir şeyler yapmaya ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızla buluşabilir veya görüşünüzde, stilinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. 

Hayatınızla ilgili bazı pişmanlıklar yeniden gündeme gelebilir. Zamanında değerlendiremediğiniz konular yüzünden kendinize kızmamalısınız.

YAY BURCU

Bugün bütçenin izin verdiğinden daha fazla harcama yapmamalısınız. Herhangi bir borç daha sonra sizi çok zorlayabilir. Bugün yaratıcılık, yeni yaşam stili arayışı için idealdir. Profesyonel alanda iş, mevki değiştirmeye karar vermeniz, acı verici bir ilişki ya da bir arkadaşlığı sonlandırmanız mümkün.

Bu hafta kariyer hayatınızla ilgili profesyonelliğe adım atmanın keyfini sürüyor olacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz ve planladığınız oluşumları yöneticilerinizin desteği ile gerçekleştirebileceksiniz. Otoriter figürlerle olan ilişkilerinizde beklentileriniz ve isteklerinizle doğru yönlendirmelisiniz. Bu hafta arada oluşan bilgi kirliliği ve yanlış anlaşılmalar beklentilerde yön kaybına neden olabilir. Buna dikkat ettiğiniz sürece oldukça başarılı bir haftaya imza atıyor olacaksınız. İsteklerinizi ve beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eski ilişkilerinizle ilgili sorunlara dair yaranızın kapanmasına müsaade etmeniz ve arkanıza bakmadan koşmaya devam etmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Çevrende gelişen olaylara ve kişilere karşı sorgulayıcı bir tavır sergileyebilirsin. Bugün ruhsal halini kontrol etmekte zorlanabilir, radikal kararlar almaktan kaçınabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, çalışmalarını uluslararası boyuta taşımak isteyeceksin. Evliysen ve çocukların varsa, çocukların arasında denge oluşturmak senin için bugün biraz zor olabilir.

Bu sabah akşama kadar daha çok tutkular tarafından yönetiliceksiniz. Akşama doğru, tutkular belirgin bir şekilde azalır. Bir zamanlar kalbinizi kıran biriyle yürekten konuşmak için iyi bir zaman. Alie meclisiyle toplanabilir ve ortak bir gelecek konusunda önemli bir konuşma yapabilirsiniz.

KOVA BURCU

İş çalışma ve eğitim hayatınızla ilgili önemli sorumluluklar almanız gerekebilir. Haftanın konusu eğitim ve seyahatler üzerinden şekilleniyor. Yapacağınız görüşmeler size büyük ufuklar açabilir ve yeni güzel fikirlerin peşinden koşmak isteyebilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise yeni kararlar almanız gerekli olabilir. Bazı yeni tanışmalar sizi ciddi bir ilişkiye doğru yönlendirebilir ve hayallerinizi gerçekleştirebilirler. Sadece geçmişten taşımış olduğunuz korkuların bu hafta sizi üzmesine izin vermeyin. Hafta sonu ilişkilerde kadersel anlar yaşanabilir bu bağlamda dikkatli değerlendirmenizde fayda var.

Kendi ihtiyaçlarını geri plana attığını düşünüp, kendine yönelebilir, gelecek ile ilgili yatırım yapma kararları alabilirsin. Maddi anlamda yeni kazanç kapıları için insanlarla iletişime geçebilirsin. Bir ekip ruhu olan arkadaşlarınla baştan kurguladığın bir projeye hazırlık yapmaya başlıyorsun. Bu durum seni diğer gündelik dertlerinden uzaklaştıracak.

BALIK BURCU

Profesyonel meselelerde sıkıntıların ortaya çıkması ihtimali yüksek. Geleceği elinize almanız, tasarruf adımları belirlemeniz ve birçok alışkanlığı terk etmeniz gerekebilir. Bugün, duygusal olarak rahatsız edici durumlarla geçebilir.

Hatalarını gördüğün, çözdüğün çevrendekilerle sorunları çözme yolunda önemli adımlar attığın bir gün yaşayabilirsin. Yakın arkadaşların ve sevdiklerinle rahat iletişim kuracağın, kendinin farkına varabileceğin bir gün aslında. Bir süredir evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, eşinin ılımlı yaklaşımına kayıtsız kalmayacaksın.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar