28 Ekim 2018 Pazar günlük burç yorumları

28 Ekim 2018 Pazar günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

28 Ekim 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
28 Ekim 2018 Pazar 09:00

28 EKİM 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Hafta sonu olmasına rağmen bugün sizin için hareketli geçebilir. Ailenizle bir araya gelmek dışında yeni ortamlarda bulunabilirsiniz. Bazı gecikmelerin motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin. Yatırım konusunda bu kadar aceleci olmasanız iyi edersiniz.

BOĞA BURCU

Bugün bazı gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz bunlardan en az zararlar sıyrılmanızda fayda var. Aynı ortamda bulunduğunuz kişilerin tartışmaları sizi de olumsuz etkileyebilir. Bu aralar harcamalar gelirinizin bir hayli üzerinde biraz kontrol lütfen.

İKİZLER BURCU

Uzun zamandır iş hayatınızdaki yoğunluk ve özel hayatınızdaki inişli çıkışlı gelişmeler sizi bir hayli yordu. Bugün sakin ve huzurlu hissedeceğiniz aktivitelerde bulunmanız son derece önemli. Yakın zamanda yeni bir sürecin içine girebilirsiniz haberiniz olsun.

YENGEÇ BURCU

Bugün uzun zamandır özlemini çektiğiniz huzurlu günlerden birini yaşayabilirsiniz. Çevrenizdekiler ne kadar hayata karşı olumsuz baksa da siz bakış açınız sayesinde umudunuza umut ekleyebilirsiniz. Özel hayatınızda ise kökten değişikliklere hazırlıklı olun.

ASLAN BURCU

Bugün sabah saatlerinde alacağınız bir haberle birlikte keyfiniz yerine gelebilir. Uzun zamandır verdiğiniz çabalamaların sonucunu yakın zamanda alabilirsiniz. İstediklerinize bir adım daha yaklaşmanın keyfini sürebilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Özel yaşamınızla ilgili kararları yeniden gözden geçirmeli ve ona göre yeni bir yol çizmelisiniz. Partnerinizle uzun süredir hiç yapmadığınız uzun bir konuşma yapabilir ve ilişkinize dair önemli kararlar alabilirsiniz. Maddi konularda ise hafta başında bir haber alabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Yeni haftaya başlama enerjinizi bugün kazanabilirsiniz. Kendinizi sosyalliğin içine bırakmalısınız. Çalışma hayatınızın üzerinizde bu kadar baskı oluşturmasına izin vermeyin. Gereksiz stres yaşamanıza neden olabilir. Unuttuğunuz bir ödeme canınızı sıkabilir.

AKREP BURCU

Bugün özel hayatınızda mutlu ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. Bu anın keyfini çıkarın. Kafanızda uzun süredir süregelen maddi konuları dikkatlice düşünüp çözüme kavuşturun. Satın alma ile ilgili işlemlerinizi ertelemenizde fayda var.

YAY BURCU

Olaylar her ne kadar sizin dışınızda gelişse de önünüze gelen her şeyi kabullenmekten vazgeçin. Bazı şeyler için hayır demeyi öğrenmelisiniz. İlişkinizde de sorunlar devam ediyorsa da bu şekilde devam etmekten vazgeçin.

OĞLAK BURCU

Bugün hayatınıza dair almanız gereken kararlar konusunda bu kadar aceleci olmayın. Bu konuda zararlı çıkabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise yeni girişimler ve ataklar olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Çevrenizdekilere karşı bu kadar kapalı olmaktan vazgeçin.

KOVA BURCU

Son zamanlarda duygusal anlamda oldukça kırılgan bir yapıya büründünüz. Her defasında bu kadar içinize kapanmanız iyi sonuçlar doğurmayabilir. Zor zamanlarda yanınızda olan dostlarınızın yanında olmak size iyi gelebilir.

BALIK BURCU

Bütün bir haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmak için bugün önemli bir fırsatınız olabilir. Özel hayatınızda her şey yoluna girmişken ufak tefek aksiliklerin önünüze set koymasına izin vermeyin. Bugün parasal konularda da olumlu gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar