27 Aralık 2018 Perşembe günü Kırıkkale'de okullar tatil mi?

27 Aralık 2018 Perşembe günü Kırıkkale'de okullar tatil mi? Yoğun kar yağışıyla dün Kırıkkale'de dün eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmişti. Peki Yarın 27 Aralık 2018 Perşembe günü Kırıkkale'de okullar tatil mi? Kırıkkale Valisinden tatil açıklaması geldi mi?

27 Aralık 2018 Perşembe günü Kırıkkale'de okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
26 Aralık 2018 Çarşamba 15:47

27 Aralık 2018 Perşembe günü Kırıkkale'de okullar tatil mi? Yoğun kar yağışıyla dün Kırıkkale'de dün eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmişti. Peki Yarın 27 Aralık 2018 Perşembe günü Kırıkkale'de okullar tatil mi? Kırıkkale Valisinden tatil açıklaması geldi mi? tedayları haberimizde sizler için araştırdık.

Kırıkkale 27 Aralık Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Kırıkkale'de Okullar Tatil mi? Kırıkkale Valiliği 27 Aralık 2018 perşembe günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Kırıkkale valisi Yunus Sezer'den öğrenciler resmi kar tatili açıklamasıbekliyor.

Kırıkkale valisi Yunus Sezer okulları Tatil edecek mi?

Kırıkkale valisi Yunus Sezer'in, şu anlık Kırıkkale'de kar tatili açıklaması yok. Ancak Kırıkkale'de Okullar tatil olursa hemen sizlerle paylaşılacak. 

Kırıkkale'de 27 Aralık Yarın Okullar Tatil henüz değil. Ancak haber gelir gelmez sizinle olacak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

S..... En beğenilen yorum
Tatil olsunn....!!!!!
Mert
Tatil olsun yollar buz ve kar
Belinay
Bişiy diyecem Kırıkkale valisinin çocuğu bizim sınıfta bu arada Allah rızası için tatil olsun yaaa bide bitane kardanadam yaptım kocaman oldu gelen giden fotosunu çekti şimdi pencereden bakıyorum kafasını alıp atmışlar 😣😣😣😣⛄⛄😡
Eren
Tatil olsun hastayim
yusufberke
tatil olsun