27 Aralık 2018 Perşembe günü Çorum'da okullar tatil mi?

27 Aralık 2018 Perşembe günü Çorum'da okullar tatil mi? Kar yağışı yurdu etkisi altına aldı ve kar tatili haberleri art arda geldi. Çorumlu öğrenciler de Çorum Valisi Mustafa Çitfçi'den gelecek kar tatili haberine çevirdi? Çorum Valiliğinden kar tatili açıklaması yapıldı mı?

27 Aralık 2018 Perşembe günü Çorum'da okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
26 Aralık 2018 Çarşamba 20:36

27 Aralık 2018 Perşembe günü Çorum'da okullar tatil mi? Kar yağışı yurdu etkisi altına aldı ve kar tatili haberleri art arda geldi. Çorumlu öğrenciler de Çorum Valisi Mustafa Çitfçi'den gelecek kar tatili haberine çevirdi? Çorum Valiliğinden kar tatili açıklaması yapıldı mı? detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Çorum 27 Aralık Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Çorum'da Okullar Tatil mi? Çorum Valiliği 27 Aralık 2018 perşembe günü Okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Çorum Valisi Mustafa Çitfçi'den öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Mustafa Çitfçi okulları Tatil edecek mi?

Çorum'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmişti.Çorum'da 27 Aralık Okullar Tatil olup olmadığı henüz belli değil. Çorum Valiliği'nden açıklama gelir gelmez ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yarın taşımalı eğitim öğrencilerine okullar tatil edildi.

Sungurlu ilçesindeki yoğun kar yağışı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit açıklamada bulundu. Eryiğit, "Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Sungurlu ilçemizde temel ve orta öğretim okullarımız da taşımalı eğitim öğrencilerimize Perşembe günü tatil kararı alınmıştır. Öğrencilerimizin bugünü kitap okuyarak geçirmelerini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar