26 Aralık 2018 Çarşamba Yozgat’ta okullar tatil mi?

26 Aralık 2018 Çarşamba günü Yozgat’ta okullar tatil mi? Kar yağışının etkili olması en çok öğrencileri sevindirdi. Peki 26 Aralık 2018 Çarşamba günü Yozgat'ta okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde.

26 Aralık 2018 Çarşamba Yozgat’ta okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
26 Aralık 2018 Çarşamba 08:19

26 Aralık 2018 Çarşamba günü Yozgat’ta okullar tatil mi? sorusu kar yağışının etkili olması ile araştırılan konular arasına girdi. Peki Yozgat Valisi Kadir Çakır 26 Aralık 2018 Çarşamba günü Yozgat’ta okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde.

Yozgat’ta 26 Aralık okullar tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Yozgat’ta okullar tatil mi? Yozgat Valiliği 26 Aralık 2018 Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Yoğun kar yağışı nedeniyle Yozgat Valisi Kadir Çakır’dan öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Vali Kadir Çakır okulları tatil edecek mi?

Yozgat Valisi Kadir Çakır, Yozgat’taki tüm özel ve resmi eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiğini ifade etti.

Valilikten yapılan açıklamada, "Hava muhalefeti nedeniyle, 26.12.2018 Çarşamba günü, ilimiz genelindeki özel ve resmi tüm eğitim kurumlarında eğitime bir (1) gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, hamile, engelli ve kronik hastalıkları bulunan kamu personelleri de aynı tarihte bir (1) gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yozgat Valisi Kadir Çakır kimdir?

Kırşehir’in Mucur İlçesinin Kızıldağ Yeniyapan Köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırşehir'de tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini puan türünde il birincisi olarak kazandı. Mezun olduktan sonra kaymakam adaylığı sınavını kazanarak, Konya Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. İngiltere’de 8 ay süreyle dil eğitimi için bulundu. İkizdere, İyidere ilçelerinde kaymakam vekilliği, Sarıveliler, Dodurga, Gürpınar, Türkeli ve Eldivan ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığında, Göç İdaresi Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. Yurt içinde ve yurt dışında pek çok mesleki eğitim programına katıldı. 1 Aralık 2016 tarihli kararname ile Çankaya Kaymakamlığına, 27 Ekim 2018 tarihli kararname ile Yozgat Valisi olarak atandı. Vali Çakır evli olup bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar