18 - 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları

Burçseverler 18 Mart 24 Mart 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. Haftalık yorumlarda burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu'da. Peki 18 - 24 Mart 2019 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

18 - 24 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Mart 2019 Pazar 13:36

18 - 24 MART 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

24 Mart Salı günü Venüs Balık burcuna geçiş yapacak. Venüs Balık burcunda tüm enerjisini yansıtabilir. İkili ilişkilerimizde, biraz daha kibar, düşünceli, romantik ve sevgi dolu olabiliriz. Sanat ve estetik konularına ilgimiz artar. Güzelleşmek önemli hedeflerimizden biri haline gelir. 

Ve beklenen gün geldi; 23 Mart Perşembe günü Merkür Retro hareketini tamamlayacak. Son yıllarda Retro dönemleri korkulan ve endişe edilen dönemlerden biri haline geldi. Oysa Retro dönemleri geçmişimizde tam olarak kapatamadığımız konuları kapatabilmemiz için fırsatlar sunan dönemlerdir. 22 Mart’ta bu yılın ilk Merkür Retro’su bitecek ve yıl içerisinde 2 adet daha Merkür Retro bizi bekliyor olacak. 

Haftanın ve ayın son gününde, Mars İkizler burcuna geçecek. Kalabalık arkadaş grupları içinde kendimizi iyi hissedeceğimiz, hevesimizin hızlı değişkenlik gösterebileceği enerjiler altındayız. Bu süreç içerisinde birden fazla işle ilgilenip hepsinden de verim alabiliriz.

Koç Burcu

Sevgili koçlar ve yükselen burcu koç olanlar; bu haftaya oldukça hızlı başlıyorsunuz. Salı günü, sona erdirmek istediğiniz meselelere ışık tutan önemli bir gün içindesiniz. Bu konuda yüksek enerjiye sahip olacaksınız. Merkür gezegenin geriliyor olması sizleri biraz daha bu hafta duygusal tepkiler vermenize neden olurken bunu yardımsever davranışlarınızla huzurlu bir boyuta çevireceksiniz. Bazı şeyleri tamamlamanıza yardımcı olacak yeni bilgiler edinebilirsiniz. Yaşadığınız gecikmelerin üzerinde çok fazla durmayın. Geçtiğimiz yeniay sizlere birçok konuda aydınlık getirdi. Yüzleşmeler yaşadınız ve belki de çevreniz de size yük olan ruhsal bazı konuları sonlandırdınız. Şimdi yeni başlangıçlar planlamaya daha hazırsınız. Artık sonlandırdığınız şeyleri düşünmemeniz gerekmektedir.21 Mart’ta hem güneşin koç burcuna geçmesi hem de 00” derecelerde Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşmesi sizlerin döneminin başladığını söylemektedir. Artık yılgın ve yorgun olan duygularınızı bırakmalı, taptaze başlangıçlara yelken açmalısınız. Geçmişteki bir aşk hikayesi bu hafta sizleri şaşırtabilir.

Boğa Burcu

Gün boyunca Ay Akrep burcunda hareket ediyor. Bugün Ay’ın diğer gezegenlerle güzel etkileşimi sayesinde ilişki ve evlilik hayatınızda unutamayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Eğer partnerinizle sorunlarınız varsa bugün tüm aranızdaki buzlar eriyebilir. Aşkın ağır basmasıyla her şeyi bir kenara bırakabilirsiniz.

Merkür-Neptün kavuşumun yaşandığı bir günde bulunduğunuz çevrede ummadığınız kişilerden destekler görebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız iyiliklerin karşılığını görebilirsiniz. Gece Ay-Mars karşıtlığı devreye giriyor. Tepkilerinizi vermeden önce iki kere düşünmelisiniz.

İkizler Burcu

Belki uzaklara gittiğiniz yerden döndünüz ama ruhunuz hala oralarda. Hukuki anlamda kafanıza takılan bazı konular söz konusu olabilir. Bu ara toplum önündeki imajınız her şeyin üstünde. Biraz daha veri olsun elinizde. Merkür de rayına otursun, sizi koşulsuz destekleyen insanlarla yola devam edersiniz.

Günün tamamında Ay Akrep burcunda hareketini sürdürüyor. Ay hareketine devam ederken de güzel etkileşimler kuruyor. Bugün enerjinizin daha iyi olduğunu göreceksiniz. Psikolojik olarak yeni bir sayfa açmaya, her şey geride bırakmaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Bugün Merkür ile Neptün kavuşum yapıyor. Geleceğe dair beklentileriniz için hayal kurmanın yanı sıra eyleme geçmelisiniz. Bu kavuşum neyin doğru neyin yanlış olduğunu hisleriniz sayesinde görmenizi sağlayacak. Geceye ilerlerken Ay’ın Mars ile karşıtlık kurması sağlığınızı hala ihmal etmemeniz gerektiğini gösteriyor.

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar; bu hafta ilişkilerde önemli kararlar alma zamanı içindesiniz. Özellikle 21 martta gerçekleşecek dolunay sizleri bu noktada önemli kararlar almaya itecektir. Var olan ilişkileriniz ile ilgili önemli bir konuşma yapmanız gerekebilir. Yapacağınız ciddi konuşmalar geleceğe yönelik kararlarınızı önemli ölçüde etkileyecektir. Hafta ortasından itibaren finansal konularınızda ekstra dikkatli olmanız gerekiyor. İptal olmak zorunda kalan bir seyahatiniz yüzünden finansal bir zorluk yaşayabilirsiniz. Unutulmuş bazı projelerde ani istekler sizi bir değişimin içerisine çekebilir. Yapmak isteyip te yapamadığınız seyahatler bu hafta sonu size kendinizi oldukça iyi hissettirecektir. Kafanızı kurcalayan eski bir ilişkiniz hayatınız da yeni bir format kazanabilir. Bu elbet ki sizin seçiminizle olacaktır ama geçmişte yaptığınız hataları yapmamaya özen gösterin. Kalbinizin sesini dinleyin.

Aslan Burcu

Ay’ın tüm gün Akrep burcunda hareket ettiği bir güne başlıyorsunuz. Gün içerisinde Ay hep pozitif açılar kuruyor olacak. Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Güneş’in verdiği etkilerle aşk hayatınızda da güzel etkiler altında olacaksınız. Merkür’ün Neptün ile kavuşması maddi konularınızla ilgili konularda arzu ettiğiniz konuma ulaşmak için harekete geçmeniz gerektiğini gösteriyor.

Geceye yaklaşırken Ay’ın Mars ile kurduğu karşıtlık aile içinde gergin olabileceğiniz gelişmeler yaratabilir.

Aslan burcu ilişkiniz ile alakalı kafa karışıklıkları söz konusu olabilir. Maalesef bazı Aslan burçları aldatıldıklarını farkına varabilirler. Bu illa fiziksel olarak bir aldatma olmak zorunda değil, kandırıldığınızı, size yalan söylendiğini de fark edebilirsiniz. Uzaklardan gelecek haberleriniz var. Belki de uzaklara göndermek istediğini haberleriniz.

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar; uzun zamandır toparlamaya çalıştığınız fakat bir türlü başarılı olamadığınız konularda önemli kararlar alma eşiğindesiniz. İkili ilişkilerde bazı kararlar alıp uygulamanın artık zamanı geldi. Geleceğinizi sağlamlaştırmak adına vereceğiniz kararlarda yakın çevrenizin destekleri ile karşılaşıyor olmak sizi ayrıca mutlu edecek. Onların, arka planda sizleri destekliyor olması, alacağınız bazı kararları şekillendirmenizde yardımcı olacaktır. 21 Mart’ta gerçekleşecek dolunay ile hem finansal konular hem de aşkta bazı sorunları çözüme götürüyor olabilirsiniz. Ayrıca yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatında oluşan gelişmeler sizleri de oldukça mutlu edebilir. Eğitim hayatınız ve ticari projelerinizle ilgili beklemekte olduğunuz gelişmeler sizi bu hafta çok şaşırtacak bir noktaya kadar getirebilir.

Terazi Burcu

Çok keyif alacağınız hareketli bir Pazar günü sizleri bekliyor. Bir kere çok güzelsiniz. Siz fark etseniz de etmesiniz de insanları sizi ve güzel enerjinizi fark ediyorlar. Romantik konularda biraz hayal kırıklığına uğramış, kendi kendinizi kandırmış olabilirsiniz. Olmasını istediğinizi hedeften çıkartın. O size eninde sonunda gelecek. Bu arada elinizdeki fırsatlarla ilgilenebilirsiniz.

Bugünün tamamında Ay Akrep burcunda hareket ediyor. Sizlerin düşük enerjili bir günü olsa da aksine çoğunuz kendini enerjik hissedebilir. Ay, öyle güzel kontaklar kuruyor ki bugün olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür-Neptün kavuşumunun yaşandığı gün içerisinde sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Şifa bulabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Saatler geceye ilerlerken Ay, Mars ile olan karşıtlığını kesinleştiriyor. Özellikle geçmişinizdeki bir meseleyle ilgili gerginlikler hissedebilirsiniz. Rüyalarınız çıkabilir.

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar; Hafta boyunca hayatınızda iletişimin gücünü daha iyi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimlerde daha aktif bir rol üstlenmeniz gerekebilir. Özellikle, kariyer hayatınızda bazı fikir ayrılıkları gündeme gelebilir. Bu hafta aşk hayatınızla ilgili başlangıçlar sizleri heyecanlandırabilir. Maddi ve finansal konularda yapılan harcamalar sosyal hayatınızda sizi kısıtlayacak noktaya kadar getirmemelidir. 21 Mart’ta gerçekleşecek dolunay ile katılmanız gereken davetler, seminerler veya iş için organizasyonlar hayatınızda önem arz edeceğinden bu alanda yaşanılan herhangi bir aksiliği kabul etmeyebilirsiniz. Yaşanılan aksiliklere karşı biraz daha sabırlı ve çözümcü yaklaşmalısınız. Daha kalıcı planlar içinde olmalısınız. Ertelenen seyahatleriniz ya da ara vermeniz gereken iş birlikleri belki de sizi başka fırsatlar barındırıyor olabilir.

Yay Burcu

Yay burcu kendinizle ilgili konuları sağlamlaştırabileceğiniz bir gündesiniz. Kendiniz için çabalamanız kadar doğal bir şey yok. Söz konusu benlikse, cansa herkesten önemlidir. Kendinizi yargılamayın. Siz nasıl keyif alıyorsanız öyle devam edin. Tabi ki sorumluluklarınızı aksatmadan.

Ay bugünün tamamında Akrep burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın yaptığı güzel açılar sayesinde hem sağlığınız hem de psikolojiniz bugün daha iyi olacak. Üstünüzdeki düşük enerji yavaş yavaş açılıyor. Yeni haftaya daha güzel etkilerle devam edeceğinizi bugünden hissedeceksiniz.

Merkür’ün Neptün ile kavuşumda olması ailenize duygusal bağlarınızı güçlendirecek gelişmeler, haberler getirebilir. Gece ise Ay’ın Mars ile oluşturduğu karşıtlık etkinleşiyor. Sağlığınızı riske atacak hareketlerden kendinizi korumalısınız.

Oğlak Burcu

Bu ara hareketli olmak, yeni insanlarla tanışmak ve yeni çevreler içinde bulunmak size çok iyi geliyor. Böyle bir durumu deneyimleme şansınız yoksa yaratmalısınız. Belki yeni bir gruba dahil olmalı, belki yeni bir organizasyona katılmalı, belki de bir kursa yazılmalısınız. Yeni çevre size iyi gelecek.

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; bu hafta kariyeriniz ile ilgili bazı beklentileri sert sözlerle dile getirebilirsiniz. Kimsenin menfaatleri üzerine işler yapmamalısınız ve sınırlarınızı çizmelisiniz. Ama bu köprüleri yıkar tarzda değil daha birleştirici bir yönde olmalıdır. Ailenizden veya partnerinizden beklentileriniz varsa bunları belli bir nezakette iletmelisiniz. Hafta ortasından itibaren toparlayıcı etkiler gündemde diyebiliriz. Sevildiğinizi hissedebileceğiniz özel bir dönem sizler için başlıyor. İlişkilerinizde romantik ve güzel başlangıçlar söz konusu olabilir. Kendinizi ilişkiler yoluyla direkt olarak ortaya koyacaksınız. Ortaklık ve danışmanlık projeleriniz için teklifler alabilirsiniz. Bu tarz kariyer beklentilerinize yönelebilirsiniz.

Kova Burcu

Bugün çatışmalara çok daha fazla yatkınsınız, öğle saatlerinde bu daha belirgin olabilir. Kişilerle çarpışabilir, aşırı bir inat sergileyebilirsiniz

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar; bu hafta bazı sorunlar ya da ani yön değişiklikleri sizleri biraz kararsız bırakabilir. Aceleci davranmadan kararlarınızı yönlendirmeli ve arka planda bu koşulların doğruluğunu araştırmalısınız. Ayrıntılar ve detaylar fazlasıyla önem kazanacaktır. Yakın çevrenizden büyük ve köklü destekler bulmaya açık bir haftadasınız. Özellikle hafta ortasından itibaren yakın çevre bağlantılarınız ile güçlü ilişkiler kazanabilirsiniz. İlişkilerde baskı kıskançlık sorunlarını uzatmamaya özen göstermelisiniz.21 Mart’ta gerçekleşecek olan Terazi dolunayı sizlerin gelişimine oldukça katkı sağlayacaktır. Uzun zamandır aradığınız aşk belki de bu hafta kapınızı çalacaktır.

Balık Burcu

Dün egonuz şişti demiştim ama biraz da hakkınız var. Evren tüm ışıklarını size çevirmiş vaziyette. Bu fark edilirliğinizin tadını çıkartmak da hakkınız. Sadece bu hakkınızı kullanırken, gözlerinizin kör olmasına izin vermeyin. Işığınız başkalarını da aydınlatabilsin. Eski karanlıklarınızı da aydınlatabilirsiniz.

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar; hafta boyunca aşk hayatınızda beklentilerinizin sonuçsuz kaldığını düşünebilirsiniz. Haftanın ilk günlerini bu anlamda biraz daha tahammül seviyenizi yükselterek başlamalısınız. Merkür’ün sizin burcunuzda geriliyor olması en çokta sizlere masraf yaptırmış olabilir. Sosyal çevrenizin, ilişkiniz ve özel hayatınız hakkındaki tutumlarını öğrenmeniz ve onlarla aranıza mesafe koymanızı gerektirebilir. Size bu denli uzak olan kişilerin özel hayatınızla ilgili detayları bilmeden yorum yapmaları sizi sinirlendirmesin. Bununla ilgili ani tepkiler vermekten kaçının. Hafta ortasından itibaren aşk hayatınızda iletişimlerinizin güçleneceği kendinizi daha doğru iade edeceğiniz ve duygusal dünyanızda tatmin olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar