13 Ekim 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

13 Ekim 2018 Cumartesi günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

13 Ekim 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
13 Ekim 2018 Cumartesi 08:42

13 EKİM 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Uzun zamandır süren iş yoğunluğunuz bugün moralinizi bir hayli bozabilir ve kendinizi birden salabilirsiniz. Çevrenizdekiler ise bu yoğunluğunuzun farkına varmayıp anlayışsızlık yapabilirler.

BOĞA BURCU

Başaramayacağınız işlerle ilgili söz vermekten kaçınmalısınız. Zira her şeye yetişmeniz mümkün görünmüyor. Yalnız kaldığınız zamanlarda geçmişte takılmaktan artık vazgeçmelisiniz.

İKİZLER BURCU

İş değişikliği düşünceniz var ama bunun için hiç uygun bir zaman değil. Biraz daha bekleyip daha mantıklı kararlar almanız gerekir. Özel hayatınızda partnerinizin duygu değişimleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Çalışma hayatınızdaki başarılarınızın karşılığını bugünlerde alabilirsiniz. Bir terfi ya da zam söz konusu olabilir. Özel hayatınızda en ufak sorunlarda içinize atma durumları söz konusu olabilir.

ASLAN BURCU

Bu aralar işle özel hayatınızı birbirine karıştırmış durumdasınız buna bir an önce son vermelisiniz. Aksi halde işinizle ilgili sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Biraz kendinizi dinlemeli ve radikal kararlar almalısınız.

BAŞAK BURCU

Hayatınızın monotonluğundan fazlasıyla sıkılacağınız bir gün. Klasik iş ve ev hayatınız sizi fazlasıyla bitkinleştirmiş durumda. Özel hayatınızda uzun zamandır süren sorunlar için de karar vermeniz gereken bir gün.

TERAZİ BURCU

Çalışma hayatınızın yoğunluğu sosyal yaşamınızı olumsuz etkileyebilir. Bugün sevdiklerinize zaman ayırmanız daha iyi olabilir. İş hayatınızdaki sorunları özel hayatınıza taşımasanız iyi edersiniz.

AKREP BURCU

Uzun bir yoğunluk sonrasında bugünden itibaren işleriniz yoluna girebilir. Özel yaşamınızdaki sorunları ılımlı haliniz sayesinde çözebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla aktivitelerde bulunmak iyi gelebilir.

YAY BURCU

İş hayatınızın yoğunluğu ile özel hayatınızı rahatlıkla bir arada yürütebilen nadir insanlardan birisiniz. Ailenizle son zamanlarda fazlasıyla ilgili olmanız onları memnun ediyor. Özel hayatınızda ise uzun zamandır her şey yolunda!

OĞLAK BURCU

Çalışma hayatınızda yapmış olduğunuz fedakarlıklar patronlarınızın gözünden kaçmıyor. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda hakim olan yardımlaşma duygusu da bağlarınızı perçinliyor.

KOVA BURCU

Özgüvenli oluşunuz çoğu kişi için takdir görse de çevrenizde bu yapınızdan hoşlanmayan insanların sayısı oldukça fazla. Bu aralar yapacağınız işleri çok dillendirmeseniz iyi edersiniz. Özel hayatınızda çalkantılı süreç devam edebilir.

BALIK BURCU

Aşırı titiz oluşunuz enerjinizi sizden alıyor. Çalışma hayatınızda verdiğiniz fedakarlıkların karşılığını alamamak sizi fazlasıyla strese sürüklüyor. İşinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız doğru zamandasınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar