WhatsApp'ta ekran görüntüsü yasaklanıyor

WhatsApp'ta yakın zamanda gelecek yeni bir güncellemeyle 'Screenshot almak' olarak da bilinen ekran görüntüsü alma işleminin yasaklanacağı öğrenildi.

WhatsApp'ta ekran görüntüsü yasaklanıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Nisan 2019 Çarşamba 16:15

WhatsApp'ta ekran görüntüsü almak yasaklanıyor! Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni bir güncelleme geliyor. Kullanıcıları sinirlendiren bu güncellemeyle artık WhatsApp'ta ekran görüntüsü (screenshot) almak tarih olacak. İnternette bu konu hakkında yapılan araştırmalar hız kazanırken biz de bu konuyu sizler için haberimize ekledik. Peki WhatsApp'ta ekran görüntüsü almak yasaklanıyor mu? Güncelleme ne zaman gelecek? İşte ayrıntılar...

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp'tan bomba hamle geldi. Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma platformu WhatsApp kullanıcıları üzecek bir yasağa hazırlanıyor.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp'tan kullanıcıları üzecek bir hamle geldi.

WhatsApp, yakında yayınlayacağı güncelleme ile biyometrik kimlik doğrulaması etkin olduğunda, kullanıcıların sohbette ekran görüntüsü almalarına izin vermeyecek. Şirket, bu özellik ile uygulamayı daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar