WhatsApp grup sohbeti çağrı kısayol özelliği nedir, nasıl kullanılır?

WhatsApp milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren yeni bir özelliği açıkladı. İşte WhatsApp grup sohbeti çağrı kısayol özelliği nedir, nasıl kullanılır? sorusunun yanıtı.

WhatsApp grup sohbeti çağrı kısayol özelliği nedir, nasıl kullanılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
13 Aralık 2018 Perşembe 14:57

WhatsApp grup sohbeti çağrı kısayol özelliği nedir, nasıl kullanılır? sorusu WhatsApp'ın yeni özelliğiyle yanıt bulacak. Haberimizde WhatsApp grup sohbeti çağrı kısayol özelliği nedir, nasıl kullanılır? yanıtını bulabilirsiniz. WhatsApp milyonlarca kullanıcının yoğun bir ilgi gösterdiği uygulamadır. Peki ama WhatsApp grup sohbeti çağrı kısayol özelliği nedir, nasıl kullanılır? İşte WhatsApp grup sohbeti çağrı kısayol özelliği nedir, nasıl kullanılır? yanıtı.

WhatsApp grup sohbeti çağrı kısayol özelliği nedir?

Yoğun kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yeni özelliği ile yine dikkatleri üzerine çekecek. Artık WhatsApp, Facebook bünyesinde faaliyet gösteren anlık mesajlaşma uygulaması olarak kullanılıyor. WhatsApp'a yeni bir güncelleme geldi. Bu uygulama ve güncelleme sayesinde grup sohbetleri çok daha neşeli hale gelecek. WhatsApp, son güncellemesiyle grup sohbetlerine çağrı kısayol özelliğini ekledi. Yeni grup çağrısı, kısayol olarak sağ üst köşede bir ikon olarak yer alırken, bu seçeneğe dokunarak söz konusu grup üyelerinin listesine ulaşabiliyor ve arama yapmak istediğiniz kullanıcıları açılan popup pencereden seçebilirsiniz.

WhatsApp grup sohbeti çağrı kısayol özelliği nasıl kullanılır?

Bu güncellemeden önce WhatsApp kullanıcıları sesli arama başlatmak için kullanıcıları seçmeleri gerekiyor. Gelen bu yenilik grup çağrılarını sık kullananlar için bu durumu kolaylaştırıyor.

Bu özelliğin WhatsApp kullanıcılarının uygulamadan aldığı hazzı arttırması bekleniyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar