Instagram bana soru sor özelliği nasıl aktif edilir?

Günümüzün popüler sosyal medya uygulamalarından olan Instagram’a çığır açan bir yenilik geldi. Peki ya Instagram bana soru sor özelliği hesaba nasıl eklenir?

Instagram bana soru sor özelliği nasıl aktif edilir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
12 Temmuz 2018 Perşembe 08:24

Pek çok kişinin sık kullandığı Instagram uygulaması güncellendi. Instagram kullanıcıları yeni sürümle birlikte gelen “Bana soru sor” eklentisinin nasıl yapıldığını araştırmaya başladı. Uygulamayı devreye girdikten kısa süre sonra popülerlik kazandı. Peki ya yeni özellik olan “Bana soru sor” Instagram’da nasıl aktif hale getirilir?

100 milyar dolara yaklaşan piyasa değeriyle her geçen gün yeni popülerlik katan Instagram, “Bana soru sor” özelliğini aktif etti. Kullanıcıların isimlerini göstermeden sorulan sorulara, verdiğiniz cevaplar Instagram’da yapılıyor.

Instagram bana soru sor özelliği hesaba nasıl eklenir?

Instagram milyonlarca kullanıcısı yakından ilgilendiren yeni gelişmesiyle popülerliğine popülerlik katmayı hedefliyor. Akşam saatlerinde gelen özelliği tüm Instagram’ı sallamış durumda. Hikaye bölümünden yapılan ayarlamayla “Bana soru sor” özelliğini aktif edebilirsiniz.

İşte adım adım "Bana soru sor" özelliğini aktif etme:

1- Instagram hesabınızı açın

2- Hikaye ekleme bölümüne girerek hikayenizi paylaşın

3- En yukarıdaki sağ taraftan ilk seçeneğe (Gülen surat) tıklayın

4- Gelen çıkartmalarda soruları tıklayın

5- İstediğiniz soruyu “Bana Soru Sor” kısmına yazın

Instagram bana soru sor özelliği ne işe yarıyor?

Instagram'a yeni gelen özellikle birlikte, kullanıcılar Instagram'ın 'hikaye' bölümünde sorular sorarak takipçilerinden cevaplar alabilecek. Yeni eklenen bu özellikle birlikte takipçilerinize sorular sorabiliyor, aynı zamanda onlardan cevap alabiliyorsunuz. Instagram'ın 'Hikaye' bölümünde kullanılabilen yeni özellik kullanıcılar tarafından beğenilerek yoğun bir biçimde kullanılmaya başlandı. Birçok fonksiyona da sahip olan özellikte; soru kutusu, metin ve arka plan renklerini belirleyerek kullanıcılar özelleştirme yöntemine başvurabiliyor. ABD ve Avrupa'da geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan özellikte soruların cevapları yalnızca kullanıcı tarafından görüntüleniyor ancak isteyen kişiler, kendisine yöneltilen cevapları paylaşabiliyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar