Volkan Demirel'in özrü Fenerbahçe yönetimini memnun etmedi

Volkan Demirel'in açıklaması Fenerbahçe yönetimini memnun etmedi. Kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu Volkan Demirel'in “Suçlu değilim ama gerekirse özür dilerim” şeklindeki sözleri, yöneticilerden fazla destek bulmadı.

Volkan Demirel'in özrü Fenerbahçe yönetimini memnun etmedi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
14 Ekim 2018 Pazar 10:09

Fenerbahçe’de Volkan Demirel krizi yeni bir aşamaya taşınıyor. Yönetim kararıyla kadro dışı bırakılan, Başkan Ali Koç'un “Koeman'ın üzerine yürüdü. Bana ve başkanvekilime saygısızlık yaptı” dediği başarılı file bekçisi önceki akşam bir açıklama yayımlamıştı. Özet olarak, “Suçlu değilim ama gerekirse özrümü dilerim” ifadesini kullanan Volkan'ın bu tavrı yöneticileri memnun etmedi. Sarı-lacivertli kurmaylar arasında, Volkan'ın ‘hatasını anlamadığı' görüşü dile getiriliyor.

Yöneticiler bire bir yaptıkları görüşmelerle açıklamayı değerlendirdi. Volkan Demirel'in kullandığı ifadelerin satır aralarına bakıldığında ‘geri adım atmadığı' intibası oluştu. Kendi aralarındaki değerlendirmede sarı-lacivertli kurmaylar, “Volkan, samimi bir özür dilemesi durumunda ertesi gün affedilirdi. Konuşmaya bile gerek kalmazdı. Bu metin ise pek bir fayda sağlamaz” şeklinde görüş bildirdi. Kulislerde, tecrübeli yıldızın affedilme ihtimalinin düşük olduğu kanısı hâkim…

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar