Fenerbahçe'de olaylar nasıl gelişti?

Teknik direktör Phillip Cocu ve sportif direktör Damien Comolli’nin onayıyla alınan kadro dışı kararına uzanan olaylar şöyle gelişti.

Fenerbahçe'de olaylar nasıl gelişti? - Sayfa 1

Başkan Ali Koç, Samandıra’da Volkan Demirel ile yaptığı sohbette tecrübeli file bekçisine, “Biz senin sözleşmeni bu takıma ağabeylik yap, takımı bir arada tut diye uzattık. Senden daha çok sorumluluk almanı beklerdik” dedi. Volkan da “Başkan ben ne yapayım, oynamıyorum ki” cevabını verdi. Ancak bu konuşmanın devamı çok da tatlı bitmez.

1 13
 
Fenerbahçe'de olaylar nasıl gelişti? - Sayfa 2

3-0’lık Rize mağlubiyetinin ardından soyunma odasında idari menajer Onur Başar ile sportif direktör Damien Comolli, kaptan Volkan ile 2. kaptan Mehmet Topal’ın yanına giderek, “Başkan sizin tribünlere gidip özür dilemenizi istiyor” der. Başkandan gelen bu emirle tribüne giden ikili, ne kadar zor anlar yaşasa da bu görevi yaparlar.


2 13
 
Fenerbahçe'de olaylar nasıl gelişti? - Sayfa 3

Ancak takım Trabzon’a havalimanına dönüşe geçtiğinde Volkan bu kararı, Onur Başar ve Comolli’nin kendilerinin aldığını ve başkanın alakası olmadığını öğrenir. Takım Trabzon’a geldiğinde ise havaalanında bu konunun hesaplaşması yapılır.


3 13
 
Fenerbahçe'de olaylar nasıl gelişti? - Sayfa 4

Volkan, burada herkesin gözü önünde, Onur Başar’a “Neden bana böyle söylediniz?” diyerek hesap sorar. Ancak, Başar her ne kadar, “Bana da Comolli söyledi” dese de Volkan’ı yatıştıramaz. Bu tartışma da başkanın gözü önünde yaşanır.


4 13