UEFA, Galatasaray kararını gözden geçirecek

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Bünyesi (CFCB) Başkanı Jose Narciso da Cunha Rodrigues, UEFA'nın Galatasaray hakkındaki kararını, gözden geçirilmesi için UEFA Yargı Odası'na gönderdi

UEFA, Galatasaray kararını gözden geçirecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
25 Haziran 2018 Pazartesi 19:48

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Bünyesi (CFCB) Başkanı Jose Narciso da Cunha Rodrigues, UEFA'nın Galatasaray hakkındaki kararını, gözden geçirilmesi için UEFA Yargı Odası'na gönderdi. 

UEFA'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

Kulüp Finansal Kontrol Bünyesi Başmüfettişi'nin Galatasaray ile yapmış olduğu çözüm anlaşması ışığında CFCB (Kulüp Finansal Kontrol Bünyesi) Başkanı Jose Narcisio da Cunha Rodrigues, gözden geçirilmesi için alınmış olan kararı Yargı Odası'na gönderdi.

Bu açıklama, Yargı Odası'nın alacağı karar için önyargı oluşturmamakadır

"Galatasaray'ın UEFA ile kesinleşmiş olan 4 yıllık anlaşması var"

Galatasaray Başkanı Cengiz'den ilk açıklama geldi. Cengiz, "Bu rutin bir uygulama. Galatasaray'ın UEFA ile kesinleşmiş olan 4 yıllık anlaşması var, bu kararın iptali ya da revize edilmesi mümkün değildir. Bazı Avrupa kulüpleri, UEFA ile yaptığı görüşmelerde Galatasaray'ın dosyasını örnek gösterdiğinden dolayı, UEFA dosyayı yeniden gözden geçirecektir. Ancak iptal ya da revize kararı söz konusu değildir. Yeniden inceleme kararı, bazı Avrupa kulüplerinin talebi doğrultusunda oluşturulmuştur. Zaten İngilizce metinde açık ve net bir şekilde belirtilmiştir ki, bu bir yargılama değildir. Denetim amaçlı gözden geçirmedir." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar