Sergen Yalçın’dan Galatasaray maçı açıklaması!

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray derbisi hakkında, “Kaderimizi belirleyecek müsabaka olacak. Ondan sonrası için yapacağımız planı belirleyecek müsabaka" ifadelerini kullandı

Sergen Yalçın’dan Galatasaray maçı açıklaması!
Son Güncelleme: 7 Mart 2020 Cumartesi 11:40
7 Mart 2020 Cumartesi 11:32

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, önümüzdeki pafta yapacakları Galatasaray derbisi hakkında konuştu.

Yalçın, şunları söyledi:

"Derbi kolay olmayacak. Ciddi seyirci baskısı altında oynayacağımız maç olacak. Bu derbileri oyuncularımız sürekli oynuyor. Galatasaray derbisi kaderimizi belirleyecek müsabaka olacak. Ondan sonrası için yapacağımız planı belirleyecek müsabaka. Tek hedefimiz kazanmak olacak. Bulunduğumuz konum itibarıyla galibiyetten başka bir sonuç bizi mutlu etmez."

"Biraz daha önde oynamaya çalışıyoruz"

Takımın toparlanmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Yalçın, "İyi hazırlanıyoruz. Oyuncularla bireysel ve grup toplantıları yaptık. Biraz daha önde oynamaya çalışıyoruz. Camiamızın içinde bulunduğu şartlar kolay değil. Zorlu sürecin içinde oyuncularımız iyi mücadele ediyor. Ligde çok sıkıntılı durumdayız yukarıya bağlanmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın, bazı oyuncuların performansının düşük değerlendirilebileceğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her oyuncumuzun kötü oynama, hata yapma hakkı var. Uzun maratonda bunların yaşanması doğal. Oyuncularımız iyi performans sergiliyor, memnunuz. Sezonu iyi yerde bitirirsek ondan sonra yeni bir planlama yapacağız."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar