Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Soruları UEFA Ulusal Ligi 3. maçında Rusya ile deplasmanda karşılaşacağı maç öncesi merak konusu oldu. Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularının cevabını sizler için derledik.

Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
12 Ekim 2018 Cuma 14:39

Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Soruları UEFA Ulusal Ligi B Grubu 3. maçında Rusya ile deplasmanda karşılaşacağı karşılaşma öncesi futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Milli takım Bosna Hersek'le yaptığı 0-0 biten maçın ardından Rusya'ya kazanmak için gidecek. İşte Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sorularının yanıtı...

Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fisht Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Rusya Türkiye maçı 14 Ekim Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma TRT1 kanalından canlı yayınlanacak.

A Milli Takım'ın Rusya maçı aday kdarosu

KALECİ | Gökhan Akkan, Serkan Kırıntılı, Sinan Bolat

DEFANS | Mehmet Zeki Çelik, Şener Özbayraklı, Çağlar Söyüncü, Ertuğrul Ersoy, Kaan Ayhan, Mert Müldür, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Bayram

ORTA SAHA | Cengiz Ünder, Serdar Gürler, Yusuf Yazıcı, İrfan Can Kahveci, Mahmut Demir, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Tarkan Serbest, Berkay Özcan, Hakan Çalhanoğlu

SANTRAFOR | Yunus Mallı, Cenk Tosun, Enes Ünal

Rusya Türkiye maçı hakemi

A Milli Takımımızın, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta deplasmanda Rusya ile oynayacağı kaşılaşmayı Polanya Futbol Federasyonu'ndan Paweł Raczkowski yönetecek. Raczkowski'nin yardımcılığını Michal Obukowicz ve Radosław Siejka yaparken, Marcin Boniek dördüncü hakem olacak. Karşılaşmada Tomasz Kwiatkowski ve Jaroslaw Przybyl de ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

Milli Takım Riva'da bir araya geldi

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 14 Ekim Pazar günü Rusya deplasmanında oynanacak UEFA Uluslar Ligi mücadelesi için TFF'nin Riva'daki tesislerinde bir araya geldi.

10 Ekim Çarşamba gününe kadar hazırlıklarını Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürecek A Milli Futbol Takımı, Bosna Hersek ile oynanacak özel maç öncesi son antremanını basına açık şekilde Rize Yenişehir Stadı'nda gerçekleştirecek.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Bosna Hersek ile oynanacak özel maç sonrası 12 Ekim Cuma günü Rize'den Rusya'nın Soçi kentine uçacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, maçın oynanacağı Fisht Olimpiyat Stadı'nda 13 Ekim Cumartesi günü saat 18.30'da basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Futbol Takımı, Lucescu'nun basın toplantısının ardından saat 19.00'da Fisht Olimpiyat Stadı'nda basına açık bir antrenman yapacak. Rusya - Türkiye maçının başlangıç düdüğü ise 14 Ekim Pazar günü saat 19:00'da çalacak.

UEFA Uluslar Ligi formatı

Ülke sıralamalarına göre UEFA üyesi 55 federasyonun milli takımlarının A, B, C ve D liglerine ayrıldığı organizasyonda, A ve B liglerinde yer alan 12'şer takım, dört grupta üçer ülke ile mücadele edecek. C liginde bir grupta üç ülke, diğer üç grupta dörder ülke boy gösterecek. D liginde ise dört grupta dörder ülke yer alacak. Liglerinde aynı grupta yer alan takımlar, birbirleriyle deplasmanda ve evinde olmak üzere maçlara çıkacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar