Eljif Elmas için Real Madrid 20 milyon euroyu gözden çıkardı

Avrupa kulüpleri Fenerbahçeli Eljif Elmas’ı transfer etmek için yarışıyor. Real Madrid’in 20 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

Eljif Elmas için Real Madrid 20 milyon euroyu gözden çıkardı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
7 Ocak 2019 Pazartesi 12:21

Avrupa kulüpleri Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Eljif Elmas’ı yakından takip ediyor. İtalyan basınında yayınlanan haberde, Makedon futbolcu için şu anda en istekli kulübün Lazio olduğu dile getirildi.

Lazio'nun sezon sonunda transferdeki bir numaralı hedefinin Elif Elmas olduğu kaydedilirken, İtalyan kulübüne Makedon futbolcu için dev bir rakip ortaya çıktı.

Aynı zamanda Tottenham'ın Dembele'nin alternatifi olarak gördüğü Elif Elmas'ı Real Madrid'in de yakından izlediği belirtildi.

Habere göre Real Madrid'in Eljif için 20 milyon Euro'yu gözden çıkarabileceği öne sürüldü.

Lazio, Tottenhamn ve Real Madrid dışında Borussia Dortmund'un da Elif Elmas'ı takip ettiği iddia edildi. Sezon sonunda Makedon futbolcu için Fenerbahçe ile görüşmelere başlanacağı belirtildi.

Eljif Elmas kimdir?

27 Eylül 1999’da Üsküp, Makedonya’da dünyaya gelen Eljif Elmas, futbola ülkesinin Rabotnichki takımının altyapısında başladı. 2015 yılında as takıma çıkan Elmas, takımıyla çıktığı 44 maçta 7 gole imza attı. Alt yaş kategorilerinde bir çok kez milli takım forması giyen Eljif Elmas, 11 Haziran 2017’de 17 yaşındayken Dünya Kupası eleme maçında İspanya’ya karşı Makedonya Milli Takımı formasını giydi. 2017 U21 Avrupa Şampiyonası’nda da ülkesini temsil eden Elmas, 2017-18 sezonunda Fenerbahçe’ye katıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar