Rasim Ozan Kütahyalı'nın işine son verildi

Beyaz Tv yönetimi Beyaz Futbol programında Boşnaklara yönelik sözleri nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı'yla yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın işine son verildi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
21 Kasım 2017 Salı 00:18

Programın moderatörü Ertem Şener program açılışında Rasim Ozan Kütahyalı'nın ayrılığını 'Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık.' sözleriyle duyurdu. 

Kütahyalı'nın Sabah gazetesindeki işine de son verildi.

Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı önceki gün Beyaz Tv'de ekrana gelen Beyaz Futbol programında Boşnak vatandaşlara yönelik bazı sözler söylemişti.

ERTEM ŞENER İZLEYİCİLERE DUYURDU

Rasim Ozan Kütahyalı'nın tepki çeken sözleri sonrası kanal yönetimi kararını verdi ve Kütahyalı'yla yolların ayrılmasına karar verdi. Kanal yönetiminin kararı Derin Futbol programında moderatör Ertem Şener tarafından izleyicilere duyuruldu.

RASİM OZAN ARTIK BİZİMLE OLMAYACAK

İşte o açıklama;

Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık. Tüm coğrafya ve tüm dünyadaki tüm Boşnak kardeşlerimizden özür diliyoruz. Rasim Ozan Kütahyalı artık bizimle olmayacak.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Kanal yönetiminin aldığı karar sonrası Kütahyalı, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında artık yer almayacak. Kütahyalı, konuya ilişkin sosyal paylaşım sitesi olan Twitter'dan bir açıklama yaparak özür diledi.

RASİM OZAN PROTESTO EDİLDİ

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Kusturmalı Boşnak Saksosu” sözlerini protesto eden bir grup, Beyaz TV binası önüne giderek "Rasim gelecek hesap verecek" sloganları attı.

RTÜK TOPLANIYOR

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu haftaki toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnak vatandaşlara yönelik tepki çeken sözlerinin yer aldığı yayını görüşmek üzere toplanacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar