ÖZET İZLE Akhisar Konyaspor özet izle - Akhisar Konyaspor maç özeti ve golleri izle

Akhisar Konyaspor maçı özeti ve golleri haberimizde. Süper Lig'in 23. haftasında Akhisar Konyaspor karşı karşıya geldi. Hakem Ali Palabıyık'ın yönettiği maç 3-0bitti. Akhisar Konyaspor maç özeti izleme bilgilerini sizler için derledik.

ÖZET İZLE Akhisar Konyaspor özet izle - Akhisar Konyaspor maç özeti ve golleri izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
23 Şubat 2018 Cuma 21:45

Akhisar Konyaspor maç özeti izleme bilgilerini sizler için derledik. Süper Lig'in 23. haftasında 3 puan alarak yenilmezlik serisi yakalamak isteyen Akhisar, Konyaspor'u  kanuk etti. Ali Palabıyık'ın yönettiği maç3-0 bitti. İşte Akhisar Konyaspor maç  özeti ve golleri...

Akhisar Konyaspor maç özeti

Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanan Hakem Ali Palabıyık'ın yönnettiği Akhisar Konyaspor maçı 3-0 sona erdi.

Akhisar Konyaspor özet izle (Tıklayınız)

Akhisarspor Konyaspor maçı hakemi

Akhisarspor ile Konyaspor arasında oynanacak Süper Lig karşılaşmasını Ankara bölgesi hakemlerinden Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan olarak belirlendi.

Akhisar Konyaspor canlı izle - Akhisarspor Konyaspor Bein Sports canlı izle

Konyaspor'da 3 eksik

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Cuma akşamı deplasmanda yapacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Akhisar Konyaspor canlı izle - Akhisarspor Konyaspor Bein Sports canlı izle

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenmanda üç gruba ayrılan futbolcular, 6'ya 2 açma ve germe çalıştı. Yeşil-beyazlılar, daha sonra Akhisarspor maçının taktik çalışmasını yaptı.

Akhisar Konyaspor canlı izle - Akhisarspor Konyaspor Bein Sports canlı izle

Konya ekibinde sarı kart cezalısı Petar Filipovic, yarınki maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Ferhat Öztorun ve Mustapha Yatabare'nin kadroya dahil edilmeyeceği öğrenildi.

TFF'den Konyaspor'a ceza

TFF, Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta taraftarın neden olduğu olaylar gerekçesiyle ceza verdi.

PFDK, Konyaspor'a 80 bin lira para cezası ve tribün kapatma cezası verdi.

İşte verilen ceza:

ATİKER KONYASPOR Kulübünün, 16.02.2018 tarihinde oynanan ATİKER KONYASPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 52/3. Maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu MARATON ALT B bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada ATİKER KONYASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KULE SİTE KUZEY ALT A,B,C,D,E,F, KULE SİTE KUZEY ÜST D,E,F,G,H,J,K, KONYA ÇİMENTO GÜNEY ALT A,B,C,D,E,F, KONYA ÇİMENTO GÜNEY ÜST A,B,C,D,E,F,G,H,J,K bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi.

​Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Talisca'nın Atiker Konyaspor maçında gördüğü sarı kartın iptali için Beşiktaş'ın yaptığı başvuruyu reddetti.

Akhisar alt gruplarla bağını koparmak istiyor

Akhisarspor'un kupada tarihinde ilk kez yarı finalde mücadele etme başarısı gösterdiğini hatırlatan genç teknik adam, "Bu başarıyı finale taşımak istiyoruz. Oyuncularımız, bizim ve şehrimiz için çok önemli olacak. Galatasaray'la 27 Şubat Salı günü evimizde oynayacağımız yarı final ilk maçının akşam oynanacak olması bizim için avantaj. Çünkü futbolcularımız akşam maçlarında daha iyi konsantre oluyor" diye konuştu.

Öncelikle Konyaspor müsabakasına odaklandıklarını anlatan teknik patron Buruk, "Ligdeki hedefimiz ilk 10'da yer almak. Kazanma alışkanlığımızı sürdürmeliyiz. Doğru yoldayız. Konyaspor'u yenerek alt grupla bağımızı tamamen koparmak ve üst sıralara yükselmek istiyoruz. Çok erken ama yukarıya adım atma anlamında önemli bir karşılaşma. Kümede kalma mücadelesi veren rakibimiz ikinci yarıya çok iyi başladı. Son olarak Beşiktaş'la berabere kaldılar. Karşımızda diri ve hücumdaki sorunlarını çözmüş bir Konyaspor var. Stadımız rakipler için korkulacak bir yer olmaya başladı. Bu bizim için avantaj. Kupa öncesi moral açısından da önemli bir müsabaka" dedi.

Yeşil-siyahlılarda sakat Olcan fizyoterapistle çalışırken, Hasan Ali takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Stadımız rakipleri korkutuyor

Akhisarspor teknik patronu Okan Buruk, yeni statlarının rakipler için korkutucu bir ambiansa sahip olduğunu söyledi. Buruk, "Kendi sahamızda oynamamamız bizim için bir avantaj. Akhisar Stadı rakipler için daha korkulacak bir yer olmaya başladı. Burada kazanarak devam etmeye başladık, bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Taraftarımızı maça bekliyoruz. 12. güç taraftarımızın desteği bizim için çok önmeli" dedi

Seleznov, Paulo Henrique'yi yedek kulübesine mahkum etti

Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçında Bursaspor'u evinde 1-0, Kardemir Karabükspor'u da deplasmanda 3-0 yenerek çıkışa geçen Teleset Mobilya Akhisarspor'da Brezilyalı forvet Paulo Henrique, bu iki karşılaşmada da forma şansı bulamadı. Attığı 6 golle yeşil-siyahlı takımın en skorer oyuncusu konumundaki tecrübeli santrfor, devre arasında Ukraynalı golcü Seleznov'un transfer edilmesinin ardından yedek kulübesine mahkum kaldı. Teknik direktör Okan Buruk, ikinci yarıda oynanan 5 maçın sadece 1'inde Henrique'ye ilk 11'de görev verdi. Sadece Antalyaspor karşısında 11'de sahaya çıkan Henrique, Sivasspor, Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor randevularında yedek kulübesinde yer aldı.
28 Ekim 2017'de Medipol Başakşehir deplasmanında gol sevinci yaşayan sambacının Akhisarspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Başkan Eryüksel'den moral ziyareti

Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri, basketbol takımı teknik ekibi ve oyuncuları ile MHP Akhisar İlçe Teşkilatı, antrenman öncesi yeşil-siyahlı takıma başarı dileyerek moral verdi. Ligdeki durgunluk dönemine son verdiklerini söyleyen Başkan Eryüksel, "Son haftalardaki başarımız karşısında ileriye daha ümitle bakıyoruz. Stadımızın da yapılmasıyla taraftarlarımızla daha sağlam adımlar atacağımıza inanıyorum" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar