Orman: Beşiktaş'ın karışmasını bekleyenler havasını alır

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Orman, "Beşiktaş'ın karışmasını bekleyenler havasını alır" ifadesini kullandı.

Orman: Beşiktaş'ın karışmasını bekleyenler havasını alır - Sayfa 1

DHA'nın sorularını yanıtlayan Fikret Orman, Cenk'i devre arasında 20 milyon Euro'ya satmayacağını ifade ederken, "Lens de 4 yıl daha bizimle" dedi.

1 18
 
Orman: Beşiktaş'ın karışmasını bekleyenler havasını alır - Sayfa 2

İşte Orman'ın açıklamalarından satır başları:

2 18
 
Orman: Beşiktaş'ın karışmasını bekleyenler havasını alır - Sayfa 3

 

''ÇIRAKLIK BABAMIN KALFALIK SÜLEYMAN SEBA'NIN YANINDAYDI HERHALDE ŞİMDİ USTALIKTIR

Çıraklığa babasın yanında başladığını kalfalık dönemini Süleyman Seba ile yaşadığını anlatan başkanlığı için de 'herhalde ustalığı şimdi yapıyoruz diyen Fikret Orman ''Benim açımdan çok kolay bir soru değil aslında. Benim çıraklık, ustalık gibi bir şey diyemem ama ben çıraklığa babamın yanından Beşiktaş Kulübü'nde başladım zaten. Süleyman ağabey ile de çok kalfalık yapmışımdır . Git-gel, getir-götür işlerini çok yapmışımdır. Başkanlığımla beraberde herhalde ustalığı yapıyoruzdur.

3 18
 
Orman: Beşiktaş'ın karışmasını bekleyenler havasını alır - Sayfa 4

 

Zor bir süreçti ama genel olarak kamuoyuna baktığınızda, ben çünkü sokağın içerisinde yürüyen bir insanım. Beşiktaşlılarla, Fenerbahçelilerle, Galatasaraylılarla, bütün insanlarla bir araya geliyorum. Beşiktaş'ı yönetmek şeklimizle, rakiplerimizle üslubumuzla, her şeyimizle olumlu tepkiler alıyorum. Belki bana öyleleri geliyor bilmiyorum. 

4 18