Ömer Faruk Beyaz, Stuttgart'la anlaşmaya vardı

Fenerbahçe'nin geleceği olarak gösterilen ve kulüp tarihinin en genç kaptanı olarak tarihe geçen Ömer Faruk Beyaz, sezon sonu Sarı Lacivertli ekipten resmen ayrılıyor.

Ömer Faruk Beyaz, Stuttgart'la anlaşmaya vardı
Son Güncelleme: 14 Nisan 2021 Çarşamba 15:11
14 Nisan 2021 Çarşamba 12:30

Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı ve aynı zamanda tartışmalı ismi Ömer Faruk Beyaz'ın yeni takımı belli oldu. Sarı-lacivertli kulüple sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatmayan genç futbolcu, Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart ile 4 yıllık anlaşma sağladı iddia edildi.

Sky Sports'un haberine göre, Stuttgart, transferi önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşturacak. Haberde genç futbolcu için, Türk futbolunun en önemli yetenekleri arasında ifadesine yer verilirken, Ömer Faruk'un haziran ayında Fenerbahçe ile bağlarını koparacağı ve Alman kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşme imzalayacağı bilgisine yer verildi.

BİR ÇOK KULÜP PEŞİNDE

Ömer Faruk'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021'de sona eriyor. Genç orta sahanın ismi Schalke, Borussia Dortmund, Hoffenheim, Barcelona ve Manchester United gibi birçok önemli takımla anılmıştı.

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve henüz 16 yaşında pazubandı koluna takan Ömer Faruk Beyaz Fenerbahçe'nin en genç kaptanı olarak tarihe geçmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar