Müge Anlı Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için ne yorum yaptı?

Müge Anlı olaylı geçen Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sonrasında yorumda bulundu. Müge Anlı Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için ne dedi? Detaylar haberimizde.

Müge Anlı Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için ne yorum yaptı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
20 Nisan 2018 Cuma 14:46

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşması, tribünde yaşanan olaylar yaşandı. Maçın 57.dakikasından itibaren maçın hakemi tarafından maç tatil edildi. Maç ortasında yaşanan bu olayda Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Şenol Güneş yaralandı. Maçın durumunun ne olacağı merak edilirken bir yandan da olaylı gece için açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Yapılan açıklamalardan biri de Tatlı Sert programı sunucusu Müge Anlı’dan geldi. Müge anlı olaylı geçen Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için Tolga Zengin’e yorum yaptı.

Müge Anlı Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için ne yorum yaptı?

Fenerbahçe-Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbiyi tribünden takip eden Müge Anlı bu sabah yayınlanan programında çok konuşulacak sözlere imza attı. Anlı'nın açıklamaları sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti. Siyah beyazlı taraftarlar o sözlerin kullanıldığı programın videosunu paylaşarak sitem etti. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ile ilgili ünlü program sunucusu Müge Anlı Beşiktaşlı Tolga Zengin’in taraftarla yaşadığı gerginliği işaret ederek ‘meslekten men edilmeleri lazım’ dedi.

Müge Anlı'dan Tolga Zengin'e:

Müge Anlı'ya bugün yayınlanan programında 1903 Karakartallar Derneği tarafından canlı yayında plaket verildi. 1903 Karakartallar Derneği'ne plaket için teşekkür eden Müge Anlı, tribünden izlediği ve tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasında çıkan olaylarla ilgili açıklamada bulundu.

"Herkes gitsin huzuruyla takımının maçını izlesin. Yenersek yeneriz, yenilirsek yeniliriz ama her şey bir disiplin içinde olmalı. Yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak taraftara dönüp saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman meslekten men edilmesi lazım ki biz huzur içimizde çoluğumuzla çocuğumuzla gidelim güzel güzel seyredelim"

Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin, tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş maçı sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Tolga Zengin'in açıklamaları şu şekilde:

"Öncelikle bugün yaşanan olaylarla ilgili çok üzgünüm, üzgünüz. Tartışmasız tüm futbol camiasından, böyle bir fotoğrafın içinde olduğum için kendi adıma özür dilerim. Ama müsaade ederseniz, konuya ilişkin kısa bir açıklama yapmak isterim. Benim bu dünyadaki en büyük kutsalım ailemdir. O kutsallığın en yüce makamında da rahmetli annem vardır. Bugüne kadar hayatta neyi başardıysam, onun güzel hatrı için ve duaları sayesinde olduğunu bilirim. Bugün adına taraftar demeye utanacağımız bir grup, kulübenin hemen arkasında sürekli olarak anneme küfretti. Biz sporcuyuz, profesyoneliz, evet, ama her şeyden önce evladız, insanız. Bu çirkinlik artık dayanılmayacak noktaya geldiğinde gidip müdahale ettim, 'Benim annem vefat etmiş, bu yakışıyor mu size' dedim. Tek bir kötü söz veya küfür çıkmadı ağzımdan. Ben adını o pis ağızlarına aldıkları annemi bir saniye bile fazla yaşatmak için canımı verirdim. O sırada Şenol hoca geldi ve tribünden atılan bir cisimle yaralandı. Hep diyoruz, spor mücadeledir ama aynı zamanda kardeşliktir diye. Biz bu topraklarda evimize gelen misafire ikramların en güzeli yaparız, evimizin en güzel yerinde ağırlarız. Biz misafirimizin ailesine, kutsalına küfretmeyiz. Bize hayat böyle öğretilmedi. Tek isteğim futbolun tüm güzelliklerini yerle bir eden bu insanların tribünlerden uzak tutulmasıdır. Hassasiyetimi anlamanız dileğimle..."

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Ne Olacak?

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan rövanş karşılaşması, hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edildi. Bu kararın ardından karşılaşmanın akıbetinin ne olacağı gündemde. Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu "TFF" Yönetim Kurulu çarşamba günü toplanarak karşılaşmada yaşanan olaylarla ilgili nihai kararı verecek. TFF tarafından organize edilen karşılaşmaların tatil edilmesi ve tatil kararının ardından hangi karar veya kararların alınabileceği hususu Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka Talimatı ("Talimat") kapsamında değerlendiriliyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar