Şenol Güneş: Canım değil içim acıyor

Fenerbahçe, Beşiktaş maçında tribünlerden atılan cismin isabet etmesi sonucunda kafasına 5 dikiş atılan Güneş, "Türk futboluna... medyası, antrenörü, oyuncusu, futbolun bütün aktörleri bir araya gelip, ivedilikle bu soruna çare bulmamız lazım. Canım değil ama içim acıyor." açıklamasında bulundu.

Şenol Güneş: Canım değil içim acıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
20 Nisan 2018 Cuma 13:47

Fenerbahçe, Beşiktaş maçında tribünlerden atılan cismin isabet etmesi sonucunda kafasına 5 dikiş atılan Güneş, "Türk futboluna... medyası, antrenörü, oyuncusu, futbolun bütün aktörleri bir araya gelip, ivedilikle bu soruna çare bulmamız lazım. Canım değil ama içim acıyor." şeklinde konuştu.

"MUTLAKA HIZLI BİR ÇÖZÜM BULUNMASI LAZIM"

Olaylı Fenerbahçe, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulunan Şenol Güneş,”Saha, zemin her şey yolundaydı. Ancak ne olduysa, korner köşelerinde olaylar başladı. Yaralandığım esas olayda, Tolga'yı almak için yanına gittiğim anda kendimi birden yerde buldum. Zaten yaşananlar önemli değil artık... Mutlaka hızlı bir çözüm bulunması gerekiyor.” vurgusunu yaptı.

"CANIM DEĞİL AMA İÇİM ACIYOR"

Bu bir milat olmalı, Trabzonspor’a söyle olmuş Fenerbahçe böyleymiş sözlerinin artık geride kalması gerektiğini belirten Güneş, “Bu bir milat olmalı... Benim Malatya ile maçım var. Beşiktaş taraftarı sahaya bir kağıt dahi atsa futbolcularımı 'Oynamıyorum' diyerek kenara gelmeliyiz. Geçmişteki taşları bir kenara bırakmamız lazım. Trabzonspor'a şöyle olmuş, Fenerbahçe böyleymiş, Beşiktaş ve Galatasaray bunu yapmış gibi sözlerin artık geride kalması lazım... Olanlar bana ve bize değil, Türk futboluna... Medyası, antrenörü, oyuncusu, futbolun bütün aktörleri bir araya gelip, ivedilikle bu soruna çare bulmamız lazım. Canım değil ama içim acıyor” açıklamasında bulundu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar