Muğdat Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi mevkiide oynuyor?

Muğdat Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi mevkiide oynuyor soruları Galatasaray Akhisarspor'la sözleşmesi biten futbolcuyu transfer ettiği yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Muğdat Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında hangi mevkiide oynuyor sorularının cevabını sizler için derledik

Muğdat Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi mevkiide oynuyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
28 Haziran 2018 Perşembe 19:08

Muğdat Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi mevkiide oynuyor soruları Soruları Şampiyon Galatasaray'ın Teleset Mobilya Akhisarspor ile sözleşmesi sona eren genç oyuncuyu transfer ettiği yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Muğdat Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi mevkiide oynuyor? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Sarı-Kırmızılılar, Akhisarspor ile sözleşmesi sona eren Muğdat Çelik'i kadrosuna kattığını KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) bildirdi. İşte Muğdat Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi mevkiide oynuyor? Sorularının yanıtı.

Muğdat Çelik kimdir?

Aslen Mersinli olan Muğdat Çelik, 3 Ocak 1990 tarihinde dünyaya geldi. 2004 yılında Mersin Kuvay-ı Milliye’de amatör olarak futbola adım attı, ardından profesyonel futbol kariyerine Gençlerbirliği takımı ile başladı. 2008’de Kastamonuspor’a kiralanmış ardından tekrar geri döndü. Bu takımlardan başka; bugüne kadar Çankırıspor, Bugsaşspor, Batman Petrol, Nazilli Belediyespor ve Balıkesirspor takımlarında da forma giydi.

Forvet bölgesinde çift ayakla oynayan Muğdat Çelik, 2012-13 sezonunda 2. Lig'de 24 golle gol kralı oldu.

Bu sezon Akhisar Belediyespor formasıyla Türkiye Kupası ve Süper Lig'de toplam 35 maça çıkan Muğdat Çelik, 7 gol 8 asistlik katkı sağladı. Akhisar Belediyespor forması giyen Muğdat Çelik, Akhisar Belediyespor’un Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği Ziraat Türkiye Kupası finalinde, maçın en iyi oyuncusu oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar