Manuel Fernandes Beşiktaş'a geri mi dönüyor?

Manuel Fernandes Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Sorusu TRT Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer Beşiktaş'ın transfer listesini açıklaması sonrası merak konusu oldu. Manuel Fernandes Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Manuel Fernandes Beşiktaş'a geri mi dönüyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
11 Haziran 2018 Pazartesi 20:03

Manuel Fernandes Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Sorusu TRT Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer'in Beşiktaş'ın gelecek sezon için yapacağı orta saha transferi için "1 numaralı aday Manuel Fernandes" açıklamasını yapması sonrası merak konusu oldu. Manuel Fernandes Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Fırat Günayer "Diğer isimler ya menajer kaynaklı ya da satış olma ihtimali için yedekte bulundurulan isimler" sözlerine de yer verdi. İşte Manuel Fernandes Beşiktaş'a geri mi dönüyor? Sorusunun yanıtı.

Manuel Fernandes Beşiktaş'a geri mi dönüyor?

TRT Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer'e göre Siyah-beyazlı ekipte orta saha için 1 numaralı aday Manuel Fernandes. Günayer, "Fernandes’in 1 yıl sözleşmesi kaldı vee Ruslar da biliyor ki, gitmek istiyorsa ve zorla tutmaya kalkarsan Manuel oynamaz.. ekrardan Türkiye’ye dönme ihtimali ciddi şekilde mevcut" dedi.

Geçen sezon 27 milyon euro’ya Everton’a gelen Klaasen için menajerler teklif yaptığını söyleyen Günayer, "Ancak ne oyuncu, ne kulübüyle hiçbir temas yok" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar