Konyaspor Beşiktaş Canlı İzle - Bein Sports canlı izle

İnternette Konyaspor Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle aramaları maç saati yaklaştıkça taraftarlar tarafından aratılmaya başlandı. Taraftarlar Konyaspor Beşiktaş maçı şifresiz izle me yollarını araştırıyor. Şampiyonluk yarışından kopmayan Beşiktaş, düşme hattında olan Konyaspor ile karşılaşacak.

Konyaspor Beşiktaş Canlı İzle - Bein Sports canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
16 Şubat 2018 Cuma 11:16

Konyaspor Beşiktaş şifresiz canlı izle | Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı şifresiz canlı izle mek isteyen taraftardan internette araştırma yapmaya başladı. Peki Konyaspor Beşiktaş maçı şifresiz izle nebilecek mi? Düşme hattında olan Eto'o ve Jahovic gibi yıldız futbılcuları da kadrosuna katan Konyaspor'un Beşiktaş karşısında yüzü gülüecek mi? Beşiktaş oynadığı son 21 mücadeleden 11 galibiyet,7 beraberlik 3 mağlubiyet ile 40 puanla 4.sırada yer alıyor. Peki Beşiktaş Konyaspor karşısında kazanarak şampiyonluk yarışında ben de varım diyebilecek mi?

Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

KONYASPOR BEŞİKTAŞ CANLI İZLE - Bein Sports canlı izle (Tıklayınız)

Konyaspor Beşiktaş maçı şifresiz izlenebilir mi?

Konyaspor Beşiktaş maçına ait bilgilere aşağıdaki haberler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Atiker Konyaspor Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

STAT: Büyükşehir
HAKEM: Alper Ulusoy

SAAT: 20.00
YAYIN: beIN SPORTS 1

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Eren, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Mehdi, Milosevic, Eto'o, Jahovic.
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan, Pepe, Medel, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Love.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş


Beşiktaş'ta 2 yıldız Konya'ya götürülmedi

 Konyaspor Beşiktaş Canlı İzle - Bein Sports canlı izle

Beşiktaş Konya ile yapacağı karşılaşmada sakatlıkları devam eden Dusko Tosic'in yanı sıra yeni transfer Cyle Larin kadro dışı kaldı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan siyah-beyazlı takım, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Konya'ya hareket etti.

Siyah-beyazlı kafilede Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil ile yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican da yer aldı.

Sakatlığı bulunan Dusko Tosic'in yanı sıra devre arasında kadroya katılan Kanadalı forvet Cyle Larin, Konya'ya götürülmedi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in 21 futbolcuyu dahil ettiği Atiker Konyaspor maçı kafilesinde şu isimler bulunuyor:

Tolga Zengin, Fabricio Ramirez, Utku Yuvakuran, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Necip Uysal, Pepe, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Anderson Talisca, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Vagner Love.
Tolga Zengin, Fabricio Ramirez, Utku Yuvakuran, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Necip Uysal, Pepe, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Anderson Talisca, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Vagner Love.

Konya'da oynanan maçlar

Taraflar arasında ligde Konya'da yapılan 16 maçtan 6'sını Beşiktaş kazandı, 8 müsabaka berabere sonuçlandı, 2 karşılaşmada da ev sahibi ekip galip geldi. Konya'da Beşiktaş 26, ev sahibi ekip 18 gol attı. Beşiktaş, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı son 6 lig maçından sadece birini kazanabildi. Rakibini 2014-2015 sezonunda 2-1 yenen siyah-beyazlılar, deplasmandaki diğer 5 müsabakanın 4'ünde berabere kaldı, birini yitirdi. Geçen sezon Konya'daki karşılaşma 2-2 tamamlandı.

Beşiktaş ile Konyaspor, Süper Lig tarihlerindeki 34. karşılaşmalarına çıkacak. Bundan önceki 33 maçın 19'unu Beşiktaş, dördünü Konyaspor kazandı. Şenol Güneş, bu maçla birlikte Süper Lig'deki 533. maçına çıkacak ve lig tarihinde en fazla maça çıkan teknik direktörler sıralamasında Yılmaz Vural'ı yakalayarak ikinci sıraya ortak olacak. Beşiktaş, Konya deplasmanında oynadığı 16 lig sadece ikisinde mağlup oldu ancak altı galibiyet alabildi. Siyah beyazlı ekip, bu deplasmandaki son altı maçının birini kazanabildi.

Konyaspor'un Süper Lig tarihinde iç sahada en fazla berabere kaldığı rakibi Beşiktaş. Konyaspor ligde iç sahada oynadığı son üç maçtan beraberlikle ayrıldı. Konyaspor en son Mart - Mayıs 2011 arasında arka arkaya dört iç saha maçında berabere kalmıştı.Beşiktaş ligdeki son yedi deplasman maçının sadece birinde mağlup oldu ancak bu maçların üçünü kazanabildi. Beşiktaş, 2016 yılı başından bu yana ligde oynadığı 72 maçın sadece dokuzunu kaybetti ancak bu dokuz yenilginin tamamı deplasman maçlarında geldi. Konyaspor'un ligde iç sahada attığı son beş golün üçü maçların 90. dakikaları ve sonrasında geldi. Beşiktaş bu sezon ligde rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan, topa en fazla sahip olan ve isabetli şut çeken takım.

Konyaspor bu sezon Süper Lig'de Karabükspor'un ardından gole çevirme oranı en düşük ikinci takım. Bu maçta, bu sezon ligde en fazla net gol pozisyonuna giren takım ile en az giren takım karşı karşıya gelecek. Beşiktaş bu sezon ligin en az gol yiyen takımı. Siyah beyazlılar, aynı zamanda ligde bu sezon en fazla maçta kalesini gole kapatan üç takımdan biri. Süper Lig'de bu sezon çektiği şutların kalitesine göre gol beklentisi en yüksek ve en düşük iki takımı bu maçta karşılaşacak: Beşiktaş & Konyaspor. Bu sezon ligde en az 30 kurtarış yapan kaleciler arasında en yüksek kurtarış yüzdesine sahip iki kaleci bu maçta karşı karşıya gelecek: Fabri % Serkan Kırıntılı.

Ricardo Quaresma bu sezon Süper Lig'de en fazla isabetli orta yapan isim. Ligin en az isabetli orta yapan takımı olan Konyaspor ise, Quaresma'dan 15 isabetli orta daha az yaptı. Oğuzhan Özyakup, Konyaspor'a karşı beş Süper Lig maçında dört gol attı. Konyaspor, Oğuzhan'ın Süper Lig'de en fazla gol attığı iki takımdan biri. Beşiktaş'ın ligin ikinci yarısında attığı son 11 golün altısı Talisca'dan geldi. Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncuları bu gollerin toplamda dokuzunun sahibiydi: Talisca, Vagner Love ve Adriano. Talisca, Süper Lig'de 2018 yılında en fazla gol atan isim. Serkan Kırıntılı, geçtiğimiz hafta Alanyaspor karşısında 2014/15 sezonu başından bu yana en fazla kurtarış yaptığı Süper Lig maçını oynadı. Serkan, aynı zamanda bu süre zarfında Süper Lig'de, Charles Itandje'ın ardından bir maçta en fazla kurtarış yapan ikinci kaleci oldu.

Beşiktaş Konyaspor maçı hazırlıklarına Pazartesi günü başladı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında 16 Şubat Cuma günü deplasmanda Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından 12 Şubat Pazartesi başladı.

Konyaspor Beşiktaş Canlı İzle - Bein Sports canlı izle

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışma yapıldığı bildirildi. Ligde 5-0 kazanılan Kardemir Karabükspor maçında 90 dakika oynayan futbolcuların günü dinlenerek ve yenilenme çalışması yaparak tamamladığı kaydedildi. Diğer oyuncuların ise antrenmana sahada yapılan ısınma koşuları, açma-germe hareketleri ve istasyon koşuları ile başladığı aktarıldı. Pas, dar alanda oyun, kontrol pas çalışması ve minik kale maçla devam eden idmanın, yarı sahada çift kale maç ve şut çalışmasıyla tamamlandığı belirtildi.

Konyaspor Beşiktaş Canlı İzle - Bein Sports canlı izle

Beşiktaş, Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına ertesi gün yaptığı antrenmanla devam etti.

Derbi öncesi sarı kart alarmı

Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte daha önce üçer sarı kart gören Anderson Talisca ve Pepe'ye, son Kardemir Karabükspor karşılaşmasında Oğuzhan Özyakup ile Adriano Correia da eklendi.

Bu dört oyuncu, Atiker Konyaspor karşısında kart görmeleri durumunda 23. haftadaki Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşecek.

Necip Uysal'ın cezası bitti

Kırmızı kart nedeniyle Kardemir Karabükspor mücadelesinde kadroda yer alamayan Necip Uysal, cezasını tamamladı.

Necip Uysal, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile yaptığı rövanş karşılaşmasında çift sarı karttan dolayı oyun dışı kalmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar