Arda Turan yedek kulübesinden çıkamadı

Arda Turan'ın Medipol Başakşehir'de geçen sezon aldığı 10 maçlık ceza sona erdi. Berkay ile kavgasından sonra Turan, Kayserispor maçının kadrosunda bulundu ancak yedek kulübesinden çıkamadı.

Arda Turan yedek kulübesinden çıkamadı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
20 Ekim 2018 Cumartesi 16:16

Futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasının ardından Medipol Başakşehir Kulübü tarafından 2.5 milyon TL para cezasına çarptırılmıştı.

Geçen sezon oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek 10 maçlık cezaya çarptırılan ve cezası bu hafta biten Arda Turan, Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Medipol Başakşehir kendi sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup ettiği maçta sahaya çıkma şansı bulamadı.

Teknik direktör Abdullah Avcı ikinci yarıda üç oyuncu değişikliğine giderken, cezası bu maçta sona eren Arda Turan'a şans vermedi.

Ne olmuştu?

Geçen sezon Demir Grup Sivasspor ile yaptıkları maçta yardımcı hakeme yönelik hareketlerinin ardından kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 16 maç ceza verilen Arda Turan'ın bu cezası, Tahkim Kurulunun kararıyla 10 maça düşürülmüştü. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar