Galatasaray evinde gol olup yağdı!

Süper Toto Süper Lig’in 5. Haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa’yı Eren Derdiyok, Garry Rodrigues (2) ve Serdar Aziz’in golleriyle 4-1 mağlup etti. Kasımpaşa’nın tek golünü ise penaltıdan Diagne kaydetti.

Galatasaray evinde gol olup yağdı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
14 Eylül 2018 Cuma 20:19

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 4-1'lik skorla kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 56. dakikada Eren Derdiyok, 58. ile 66. dakikalarda Garry Rodrigues ve 78. dakikada Serdar Aziz'den geldi. 90+5. dakikada Onyekuru'nun attığı gol, VAR'a başvurularak ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Kasımpaşa'nın tek sayısını ise 76. dakikada penaltıdan Diagne kaydetti.

Bu skorun ardından Galatasaray 4. galibiyetini alarak puanını 12 yaptı, Kasımpaşa ise bu sezon ilk yenilgisini tattı ve 12 puanla 2. sıraya geriledi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacakken, Kasımpaşa ise evinde Alanyaspor'u konuk edecek.

GALATASARAY 4-1 KASIMPAŞA (Eren Derdiyok, Garry Rodrigues (2) Serdar Aziz,) Diagne (pen Kasımpaşa)

SAAT: 21:00
HAKEM: Bülent Yıldırım
STAT: Türk Telekom
YAYIN: BeIN SPORTS 1

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Nagatomo, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Sinan Gümüş, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Youssef, Veigneau, Sadiku, İlhan, Pavelka, Eduok, Trezeguet, Diagne
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar