Fikret Orman başkanlığı bırakacağı tarihi açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, A Spor'a verdiği röportajda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Orman, başkanlığı bırakacağı tarihi de açıkladı.

Fikret Orman başkanlığı bırakacağı tarihi açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
1 Aralık 2017 Cuma 16:32

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, A Spor'a verdiği röportajda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fikret Orman A Spor'a yaptığı açıklamada "Ben yerime gelecek kişiyi de yetiştirmeliyim. Eninde sonunda bu görevi bırakacağım. 2019'da olmazsa 2022'de bırakacağım." dedi.

Orman'ın diğer açıklamaları şöyle;

"Şampiyonlar Ligi'nde çok denk bir gruptaydık. Devler Ligi'nde çeyrek final oynamak istiyorum."

"Beşiktaş bir ailedir. Aramızdan ayrılan oyuncular bile mesela Olcay Şahan, Andreas Beck, Marcelo hala bizim ailemizden isimler."

"Londra'ya oyuncu satmak için gitmedim, Beşiktaş Başkanı Londra'ya oyuncu satmak için gitmez. Ancak oyuncu almak için gider. Bizden oyuncu almak isteyen varsa onlar buraya gelir."

 CENK'İ DEVRE ARASINDA SATMAK İSTEMİYORUM

"Cenk Tosun'un bu kadar talibi olması hoşuma gidiyor. Bu durumdan rahatsız olmuyorum ancak onu devre arasında satmak da istemiyorum."

ŞENOL GÜNEŞ'LE ARAMIZDAKİ İLİŞKİ ÇOK İYİ

"Şenol hocamla aramızdaki ilişki çok iyi. İkimiz arasında kuvvetler ayrılığı vardır. Onda da bende de ortak bir nokta var, o da kimsenin arkasından iş çevirmememiz. Kendi işimize bakarız."

TALISCA'NIN TRANSFERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

"Benfica ile Talisca arasındaki sözleşmenin bitmesine 1 sene var. Bir senelik kontratı kalmış oyuncu için o kadar para verme durumumuz yok."

"Talisca, geçen seneki performansından uzakta. Performansını biraz daha artırması gerekiyor."

LENS'LE İLGİLİ EN UFAK SORU İŞARETİM YOK

"Jeremain Lens'le ilgili olarak kafamda en ufak bir soru işareti bile yok. Kupa maçları da başladı, Beşiktaş'ın Lens'e çok daha fazla ihtiyacı olacaktır."

"Başkanlığı bırakmadan önce Allah nasip etsin, ben Avrupa'dan bir kupa almak istiyorum. Üst üste 3. kez şampiyon olmak istiyoruz. 2019'da değil ama 2022'de başkanlığı bırakacağım"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar