için kaldı

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları

Fenerbahçe'de gelecek sezon için teknik direktör arayışları devam ederken Emre Belözoğlu'nun Abdullah Avcı'ya sıcak baktığı öğrenildi

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları
Son Güncelleme: 22 Mayıs 2020 Cuma 12:43
22 Mayıs 2020 Cuma 10:40

Fenerbahçe’de 83 gündür boş olan teknik direktörlük koltuğu için tam 25 isim gündeme gelmişti. Yönetim titiz bir çalışmanın sonunda aday sayısını nihayet ikiye indirdi. Bu iki isminden birinin yerli diğerinin de yakın coğrafyadan yabancı bir isim olduğu öğrenilirken bu bilgiler ışığında camiada Erol Bulut ve Nenad Bjelica’nın isimleri akıllara geldi. Adaylar arasında adı öne çıkan Erol Bulut hali hazırda Alanyaspor’u çalıştırdığından, başarılı çalıştırıcıda karar kılınılması durumunda isminin açıklanması sezon sonuna dek bekletilecek. Zira F.Bahçe ve Alanya hem ligde yakın puanlara sahip hem de kupa finalinde karşılaşma ihtimalleri var.

Bjelıca'da sorun maddi

Erol Bulut’ta pürüz çıkması durumunda yerli teknik adamlar içinde Emre Belözoğlu’nun Abdullah Avcı’yla çalışmaya sıcak baktığı, bu durumun da kulübün maddi yapısına en uygun seçimlerden biri olacağı edinilen bilgiler arasında. Aylardır adı Fenerbahçe ile anılmasına rağmen bir türlü imza aşamasına gelinemeyen Nenad Bjelica yine de en kuvvetli adaylardan... Ancak Bjelica’nın ücretini Euro üzerinden istemesi, sözleşmeye konulacak tazminat maddesi, şampiyonluk bonusları F.Bahçe’yi zorluyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar