için kaldı

Fenerbahçe'de gündem Joshua King!

Fenerbahçe, devre arasında Everton'a imza atan ve sezon sonunda serbest kalacak olan Norveçli hücumcu Joshua King'i gündemine aldı. Başarılı futbolcu geçtiğimiz transfer döneminde oğluna Fenerbahçe forması giydirmiş, Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırmıştı.

Fenerbahçe'de gündem Joshua King!
Son Güncelleme: 13 Mart 2021 Cumartesi 14:21
13 Mart 2021 Cumartesi 14:16

Bu sezon yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe, gelecek sezonun çalışmalarına da şimdiden başladı.


Yurt içinden Hatayspor forması giyen Boupendza için ilk görüşmeyi yapan sarı-lacivertliler, hücum bölgesi için İngiltere'den sürpriz bir isimle temasta. Sezona Bournemouth'ta başlayan, ardından devre arasında Everton'a geçen Joshua King, sezon sonunda serbest kalıyor.

Cenk Tosun'un yerine alınmıştı

Devre arası transferinin son gününde Cenk Tosun'un Beşiktaş'a kiralanmasının ardından Everton'a geçen King, Premier Lig'de şu ana kadar 7 maçta süre buldu ancak bu karşılaşmaların tamamında sonradan oyuna dahil oldu. Henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan Norveç Milli Takımı oyuncusu King, İngiltere'de 5 farklı takımda forma giydi.

Oğluna Fenerbahçe forması giydirmişti

Joshua King, geçtiğimiz yaz transfer sezonunda oğluna Fenerbahçe forması giydirdiği yukarıdaki fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmıştı. Norveçli oyuncunun o dönemde de sarı-lacivertli takım için transfer dedikoduları çıkmış, Fenerbahçeli taraftarlar bir hayli heyecanlanmıştı.

Szalaı ile aynı menajerlik şirketine bağlı

29 yaşındaki oyuncunun menajerliğini Fenerbahçe'nin Attila Szalai'yi transfer ettiği Rogon firmasının yapması, transferdeki bir başka ilginç detay olarak öne çıkıyor.

U15 kategorisinden itibaren Norveç Milli Takımı formasını giyen King, 20 yaşında A Takım seviyesine ulaştı. 51 karşılaşmada 17 gol attı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar