Fenerbahçe Barcelonalı Paco Alcacer'i transfer edecek mi?

Fenerbahçe Barcelonalı Paco Alcacer'i transfer edecek mi? Sorusu Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli forvet mevkiine transfer yapmayı planladığı yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Fenerbahçe Barcelonalı Paco Alcacer'i transfer edecek mi? Sorusunun cevabını sizler için derledik

Fenerbahçe Barcelonalı Paco Alcacer'i transfer edecek mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
11 Haziran 2018 Pazartesi 22:42

Fenerbahçe Barcelonalı Paco Alcacer'i transfer edecek mi? Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli forvet mevkiine transfer yapmayı planladığı ve listenin en üst sırasında Barcelona'da forma giyen Paco Alcacer'i bulunduğu yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Fenerbahçe Barcelonalı Paco Alcacer'i transfer edecek mi? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Forvetin yanı sıra orta alanın her iki kanadında da forma giyebilen 24 yaşındaki İspanyol forvetin Barcelona ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İşte Fenerbahçe Barcelonalı Paco Alcacer'i transfer edecek mi? Sorusunun yanıtı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli forvet mevkiine transfer yapmayı planlıyor. Listede Barcelona'nın kiralık ya da bonservisiyle göndermeyi planladığı İspanyol forvet Paco Alcacer ilk sırada yer alıyor.

Barcelona ile 2021'e kadar sözleşmesi var

Forvetin yanı sıra orta alanın her iki kanadında da forma giyebilen 24 yaşındaki İspanyol forvetin Barcelona ile 2021 yılına kadar sözleşmesi var. Sarı-lacivertliler oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor. Comolli, İspanyol forveti ikna etmek için önümüzdeki günlerde temasa geçecek. Golcü futbolcunun daha fazla forma giyerek kendini gösterebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Referansı Soldado

Tecrübeli golcü Soldado'nun da Fenerbahçe'de forma giymesi ve verdiği olumlu referanslar genç golcüyü ikna edilmesinde önemli rol oynayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar