için kaldı

Falcao'ya tepki! "Halı sahada bile atarlar bu golü"

Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Kasımpaşa maçında Falcao’ya kaçırdığı gol pozisyonu sonrasında, "Bu golü halı sahada bile atarlar" tepkisinde bulundu.

Falcao'ya tepki! "Halı sahada bile atarlar bu golü"
Son Güncelleme: 6 Ekim 2020 Salı 10:56
6 Ekim 2020 Salı 10:50

Galatasaray’da 1-0’lık skorla kaybedilen Kasımpaşa karşılaşmasında protokol tribününde, performansıyla eleştirilen Radamel Falcao’ya tepki sesleri yükseldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda protokol tribününde bulunan sarı kırmızılı yönetim başta Falcao olmak üzere Süper Lig’de alınan ilk yenilgi sonrasında suçu futbolculara attı ve karşılaşmayı izlerken yaptıkları yorumlarla takımı adeta kılıçtan geçirdi!

 Bu kadar para veriyoruz adama!

Oyuna ikinci yarıda giren Kolombiyalı yıldızın değerlendiremediği pozisyon sonrasında Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay’dan “Bu kadar para veriyoruz biz bu adama! Halı sahada bile atarlar bu golü!” çıkışı geldi.

Sadece ligde ilk hafta oynadı

Yönetim kurulu üyesi Mahmut Recevik de “Böyle mi vurulur o topa? İlk hafta oynadı, sonra ortada yok!” diyerek Kolombiyalı golcüye isyan etti.

Yönetim cephesi “Bir kişi orta yapamaz mı bu takımda?’’ ifadesiyle futbolculara eleştirilere devam etti.

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ise skor 1-0 iken Radamel Falcao’nun kaçırdığı bir pozisyonun ardından büyük üzüntü yaşadı ve öfkeyle yerinden kalktı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar