Dorukhan Toköz'de gelişme

Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anılan Dorukhan Toköz'de yeni gelişmeler var. Siyah-beyazlılar yıldız futbolcunun sözleşmesi bitmeden imza attırmak istiyor. İşte Beşiktaş - Dorukhan Toköz görüşmesindeki son detaylar...

Dorukhan Toköz'de gelişme
Son Güncelleme: 28 Aralık 2020 Pazartesi 11:30
28 Aralık 2020 Pazartesi 11:07

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz ile sözleşme restleşmesi sürüyor. Sezon sonunda Siyah-Beyazlılar ile sözleşmesi sona erecek oyuncunun yeni sözleşmeye henüz imza atmamasının nedeni ortaya çıktı. Dorukhan'ın henüz Kartal'a imza atmamasının nedeni eski Başkan Fikret Orman'dan aldığı söz.

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, Dorukhan Toköz'e yeni sözleşme için yıllık 1.5 milyon Euro maaş garantisi verdi. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ise bu rakama çıkmadı ve görüşmeler bu yüzden tıkandı.

Bu rakama çıkılacak mı?

Söz konusu haberde Dorukhan Toközü'ün 1.5 milyon Euro'da direttiği kaydedildi ve devre arasında tarafların bir kez daha masaya oturacağı belirtildi. Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bu rakama çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Yıldız oyuncuyu Avrupa kulüplerinin yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray da kadrosunda görmek istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Dorukhan Toköz'ün devre arasında son kararını vermesi bekleniyor.

Kafaları karıştıran hareket

Beşiktaş'la 2021'de sözleşmesi sona erecek olan ancak yeni mukavele için henüz anlaşma sağlanamayan Dorukhan Toköz'den dikkat çeken bir sosyal medya hamlesi geldi. Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği milli orta saha, sosyal medya hesabından Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi yaptığı "+3 haftaya da inşallah" paylaşımını önce kaldırdı.

Daha sonra bu paylaşımın geri geldiği görülürken Dorukhan'ın sosyal medya hesabındaki bu değişim kafaları karıştırdı. Beşiktaş'la anlaşamaması durumunda ocak ayından itibaren transfer görüşmeleri yapabilme hakkına sahip olacak Dorukhan'ın Instagram hesabındaki bu değişim dikkat çekti.

Geçen sezon ağır bir sakatlık yaşayan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Beşiktaş formasıyla toplamda 14 maça çıkarken 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar