Cüneyt Çakır'ın yönettiği Bayern Münih-Paris Saint Germain maçı 3-1 bitti

Bayern Münih-Paris Saint Germain maçı Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında gerçekleşti! Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadelenin galibi 3-1 ile Bayern Münih oldu.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği Bayern Münih-Paris Saint Germain maçı 3-1 bitti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
6 Aralık 2017 Çarşamba 12:40

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği Bayern Münih-Paris Saint Germain karşılaşması dün akşam gerçekleşti. Mücadelede son 16 turuna kalmayı garantileyen iki takımdan B Grubu'nun lideri Fransız ekip Paris Saint Germain, deplasmanda Bayern Münih ile karşılaştı.

Alman temsilcisi, ilk yarıyı 8. dakikada Robert Lewandowski ve 37. dakikada Corentin Tolisso'nun golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarının başındaysa 50. dakikada Kylian Mbappe'nin attığı gole, ev sahibi ekip 69. dakikada Corentin Tolisso ile yanıt verdi ve karşılaşma 3-1 olarak Alman ekibin galibiyetiyle sonuçlandı.

ALMAN EKİP GRUP LİDERİ OLAMADI

Böylece, kalan dakikalarda skoru koruyan Bayern Münih, rakibine gruptaki ilk mağlubiyetini tattırdı. Bayer Münih'in grup lideri olması için PSG'yi 4-0 yenmesi gerekiyordu. Ancak bu gerçekleşmedi ve B Grubu'nu Paris Saint Germain 15 puanla lider bitirirken, Bayern ise aynı puan ve ikili averajla 2. oldu.

MAÇTAN AYRINTILAR

Maça damga vuran karar ise Verratti'nin James Rodriguez'i çift dalarak düşürdüğü pozisyondu. Hakem Cüneyt Çakır, bu pozisyonda sarı kartına başvurmadı.

Çakar, daha sonra Paris Saint Germain'in gollük atağını kesen Kimmich'i sarı kartla cezalandırdı. Bu kartın ardından James Rodriguez isyan etti.

Çakır'a Verratti'nin kendisini düşürdüğü pozisyonu hatırlatan Kolombiyalı yıldız, "Orada neden sarı kart göstermedin?" şeklinde serzenişte bulundu. Türk hakem, itirazlarının ardından Rodriguez'i sarı kartla cezalandırdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar