CANLI İZLE - Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle - Gençlerbirliği Osmanlıspor şifresiz canlı izle

Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle. Gençlerbirliği Osmanlıspor maçıyla 30. hafta maçına çıkıyor. İşte Gençlerbirliği Osmanlıspor maçı kaç kaç? Gençlerbirliği Osmanlıspor şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle ve Gençlerbirliği Osmanlıspor radyo dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle - Gençlerbirliği Osmanlıspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
21 Nisan 2018 Cumartesi 09:12

Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle. Süper Lig'in 30. haftasında başkent derbisinde Gençlerbirliği Osmanlıspor karşı karşıya geliyor. Düme tehlikesi yaşayan iki Ankara ekibide karşılacakları bu maça bir final maçı gözüyle bakıyor ve her iki takım da 3 puan almak için oldukça istekli. Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz Genlerbirliği derbisi öncesi kümede kalma sözü verdi. Zorlu karşılaşma saat 13.30’da Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Gençlerbirliği Osmanlıspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Gençlerbirliği Osmanlıspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Gençlerbirliği Osmanlıspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Gençlerbirliği Osmanlıspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Gençlerbirliği Osmanlıspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.  

Gençlerbirliği Osmanlıspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak

Muhtemel 11'ler

Gençlerbirliği: Hopf, Zeki, Uğur Çiftçi, Politevich, Claro, Scekic, Khalili, Manu, Sessegnon, Skuletic, Deniz

Osmanlıspor: Karcemarskas, Muhammed, Yalçın, Anıl, Pinto, Ceyhun, Lumanza, Serdar, Regattin, Umar, Cikalleshi

Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle

CANLI İZLE - Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle - Gençlerbirliği Osmanlıspor şifresiz canlı izle

Gençlerbirliği Osmanlıspor radyo dinle

CANLI İZLE - Gençlerbirliği Osmanlıspor canlı izle - Gençlerbirliği Osmanlıspor şifresiz canlı izle

Gençlerbirliği ve Osmanlıspor'da son durum

Süper Lig’de 30. haftaya Gençlerbirliği 30 puanla 15., Osmanlıspor ise 29 puan ve averajla 17. sırada girdi.

Osmanlıspor’da sakatlıkları süren Mehmet Batdal ile Payam Sadeghian derbide sahada olamayacak, takımla çalışmalara başlayan Özer Hurmacı’nın kadroda yer alması bekleniyor.

Gençlerbirliği’nde ise sakatlığı süren Ahmet İlhan Özek dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Kırmızı-siyahlılar bakent derbisine hazır

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 21 Nisan Cumartesi günü sahasında Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat süren idmana tedavisi süren Ahmet İlhan Özek katılmadı.

Isınma koşusu ve dar alanda top kapma çalışmasıyla idmana başlayan futbolcuların, sonrasında ayak tenisi oynadığı bildirildi. Başkent ekibi oyuncularının taktiksel çalışmayla antrenmanı bitirdikleri ifade edildi.

Gençlerbirliği derbi hazırlıklarına böyle başladı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyon hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra dar alanda top kapma oynadı.

Kırmızı-siyahlı ekip, Ümit Özat yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde çift kale taktik maçı yaptı.

Ahmet İlhan Özek, Kamal Issah ve Marko Milinkovic, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Gençlerbirliği ile Osmanlıspor arasındaki başkent derbisi, 21 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

Osmanlıspor derbiye hazır

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Başkent derbisinde yarın Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği'ne konuk olacak Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör İrfan Buz yönetimindeki antrenman 40 dakika sürdü. Çalışmalara tedavisi devam eden Mehmet Batdal katılmazken Payam takımdan ayrı fizyoterapist gözetiminde bireysel antrenman yaptı. Osmanlısporlu oyuncular haftanın son antrenmanına ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda 5'e 2 top kapma oyununa geçildi. Antrenman sprint çalışmasıyla son buldu.

İrfan Buz'dan derbi öncesi kümede kalma sözü

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacakları başkent derbisinden üç puanla ayrılmak istediklerini belirterek, "Kesinlikle kümede kalacağız. Yüreğimizi ortaya koyacağız." dedi.

Başkent derbisi öncesi Osmanlıspor'da teknik direktör Buz ve futbolcu Musa Çağıran, Batıkent Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"Rahmetli başkanla çalışma fırsatı ve gururu yaşadım"

Daha önce Gençlerbirliği'nde de teknik direktörlük yapan Buz, "Rahmetli başkanla çalışma fırsatı ve gururu yaşadım. Tabii ki önemli bir müsabaka. İki güzide kulübün burada olması bizi üzüyor ama yapacak bir şey yok. Yarışma içerisindeyiz. Müsabakaya çıkıp üç puan almak istiyoruz." diye konuştu.

Ligde 29 puanla 17. sırada yer alan ve sıkıntılı günler geçiren Osmanlıspor'un teknik direktörü Buz, her maçın final niteliği taşıdığını aktararak, "Gençlerbirliği karşılaşması final maçlarından biri. Bazı şeyler sadece bizim elimizde değil. Lig devam ediyor. Diğer sonuçlar da önemli. Biz kendimize bakacağız. Bu final maçında üç puan almayı amaçlıyoruz." şeklinde görüş belirtti.

"Kesinlikle kümede kalacağız"

Buz, Osmanlıspor'un ligde kalacağına olan inancını dile getirerek, "Bizim inanmışlığımız yüzde 100. Baktığınız zaman bir puanla buraya geldik. Kesinlikle kümede kalacağız. Yüreğimizi ortaya koyacağız. Allah'ın izniyle ligde kalacağız." ifadelerini kullandı.

Kümede kalmak için gereken puanın sorulması üzerine Buz, "Puan barajının 38'i bulabileceğini düşünüyorum. Ancak hesap kitap işine girdiğiniz zaman önünüzdeki işe tamamen odaklanamıyorsunuz. O yüzden tamamen Gençlerbirliği maçına odaklandık." yanıtını verdi.

İrfan Buz, Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçta iki kez 2 farklı geriye düşmelerine rağmen önemli bir geri dönüşe imza attıklarına değinerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Müsabakaya kazanmak için çıktık. Trabzonspor eksikleri olmasına rağmen sonuçta çok iyi futbolculardan kurulu bir takım. İki basit gol yedik ve 2-0 geriye düştük. İstediğimiz baskıyı kuramadık. Devre arasında, inancımızın devam etmesi gerektiğini, baskı kurmak zorunda olduğumuzu konuştuk. Daha ileri çıkma açısından Vrsajevic hamlesini yaptık. Futbolcu kardeşlerimiz konuştuklarımızı harfiyen yerine getirdi. Gerçekten onları kutluyorum. Bu mücadeleyi vermek kolay değil."

Trabzonspor maçında 2 gol atan Musa Çağıran'ın çıkışı ve Umar'ın performansında yaşanan düşüşle ilgili soru üzerine Buz, bireysel performanslardan ziyade takım bütünlüğünün önemine işaret etti.

Buz, futbolcuların performanslarında inişler ve çıkışların yaşanabileceğini belirterek, "Yalnız hiçbir şey ifade etmezsiniz, takım bütünlüğünü yakalamanız gerekiyor. Bizim takımda bu mevcut." şeklinde konuştu.

Musa Çağıran'dan derbi açıklaması

Osmanlısporlu futbolcu Musa Çağıran ise Gençlerbirliği ile kritik bir maça çıkacaklarının altını çizdi.

Ligde son 5 haftaya girildiğine dikkati çeken Musa, "Hepsi bir final. Gençlerbirliği maçı da bir final. Bulunduğumuz konum ve yer belli. Acilen puan ve puanlara ihtiyacımız var. Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Hem Ankara derbisi hem de iki takım gerçekten zor günler geçiriyor. Bunun bilincindeyiz. Sahaya çıkıp her şeyimizi vereceğiz. İnşallah, Allah bize bu maçtan 3 puanla ayrılmayı nasip eder." diye konuştu.

"Tamamen bir final maçı"

Kümede kalmak için 37-38 puanın gerekeceğini düşündüğünü dile getiren orta saha oyuncusu, "Gençlerbirliği'nin 30, bizim 29 puanımız var. Yendiğimiz takdirde Gençlerbirliği'ni altımıza alıyoruz. Tamamen bir final maçı. Bu maç tabii ki de çok önemli ama ortada 15 puan var. Puanları almaya Gençlerbirliği maçıyla başlamak istiyoruz. Sonuçta Gençlerbirliği bizim rakibimiz. İki takım da düşmemeye oynuyor. Bu maçtan üç puan alan biraz daha rahat nefes alacak. Bir sonraki hafta içeride oynayacağız. Bu bizim için avantaj." değerlendirmesinde bulundu.

"Maça sanki puana ihtiyacımız yokmuş gibi başladık"

Musa, performansıyla yıldızlaştığı Trabzonspor maçına ilişkin ise şunları kaydetti: "Maça sanki puana ihtiyacımız yok, ligi bitirmiş gibi bir başlangıç yaptık. Trabzonspor bunun cezasını da kesti, 2-0'la içeri gönderdiler bizi. İlk yarı pasiftik. İkinci yarıya çıkmadan önce normal olarak biraz sesler yükseldi. Acil kedimize gelmemiz gerektiğini konuştuk. 'Maçı çeviririz' inancıyla sahaya çıktık ve benim golüm biraz takımı ateşledi. 2-0'dan 2-1 yaptık, 3-1'den dönüp 3-3 bitirdik. En baştan işi sıkı tutup, direkt üç puan alsak çok daha iyi olacaktı ama nasip değilmiş."

Trabzonspor maçındaki geri dönüşün mental açıdan takıma olumlu yansıyacağını vurgulayan Musa, "Demek ki istediğimiz zaman birçok şeyi yapabiliyormuşuz. Biraz geç olsa da bunun farkına varabiliyoruz. Eğer ligde kalmak istiyorsak bunu yapmamız gerekiyor. Takım halinde savaşıp, iyi futbol oynayarak Allah'ın izniyle bu ligde kalacağız." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'a 33 metreden attığı jeneriklik golü anlatan Musa Çağıran, "O an içimden kaleye vurmak geldi. Nasıl gideceğini tabii bilemezsiniz. Ben de bir tercihte bulundum, vurdum. Top da çok güzel gitti. Çok da güzel gol oldu." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği ile Osmanlıspor arasındaki başkent derbisi, 21 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

Geçmişten bugüne Başkent derbileri

2017/2018 Osmanlıspor 2 - 0 Gençlerbirliği
2017/2018 Gençlerbirliği 1 - 2 Osmanlıspor
2016/2017 Gençlerbirliği 1 - 1 Osmanlıspor
2016/2017 Osmanlıspor 2 - 2 Gençlerbirliği
2015/2016 Osmanlıspor 3 - 1 Gençlerbirliği
2015/2016 Gençlerbirliği 1 - 0 Osmanlıspor
2015/2016 Gençlerbirliği 2 - 2 Osmanlıspor
2014/HAZ Osmanlıspor 1 - 1 Gençlerbirliği
2009/2010 Gençlerbirliği 3 - 0 Osmanlıspor
2009/2010 Osmanlıspor 0 - 3 Gençlerbirliği

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar