Canlı izle - Gençlerbirliği Göztepe canlı izle - Gençlerbirliği Göztepe Bein Sports canlı izle

Gençlerbirliği Göztepe canlı izle. 5 haftadır puan kaybeden Göztepe, Gençlerbirliğine konuk oluyor. Gençlerbirliği Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda? Gençlerbirliği Göztepe şifresiz izlenecek mi? sorularının yanıtı ve Gençlerbirliği Göztepe canlı izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz

Canlı izle - Gençlerbirliği Göztepe canlı izle - Gençlerbirliği Göztepe Bein Sports canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
19 Şubat 2018 Pazartesi 11:02

Gençlerbirliği Göztepe canlı izle. 5 haftadır maç kazanamayan İzmir temsilcisi Göztepe Ankara temsilcisi Gençlerbirliğine konuk oluyor. Gençlerbirliği Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda? Gençlerbirliği Göztepe şifresiz izlenecek mi? sorularının yanıtı ve Gençlerbirliği Göztepe canlı izleme bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gençlerbirliği Göztepe nasıl canlı izlenir

Gençlerbirliği Göztepe maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Gençlerbirliği Göztepe canlı izle (Tıklayınız)

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Gençlerbirliği Göztepe maçı şifresiz izlenebilir mi?

Gençlerbirliği Göztepe maçına ait bilgilere aşağıdaki haberler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gençlerbirliği Göztepe muhtemel 11'leri

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf- Ahmet, Luccas, Palitsevich, Pogba, Uğur, Aydın, Scekic, Khalili, Sessegnon, Skuletic
SAKAT: Serdar Özkan, Ahmet İlhan
CEZALI: Yok

GÖZTEPE: Günay - Tanju, Reis, Kosanovic, Traore, Rotman, Selçuk, Gouffran, Poko, Halil, Demba Ba
SAKAT: Hakan, Ömer Şişmanoğlu, Kadu
CEZALI: Beto, Castro

Gençlerbirlği Göztepe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 5 haftadır kazanamayan Göztepe, yarın Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Serkan Çınar yönetecek.

Atiker Konyaspor'u 1-0 yendikten sonra çıktığı 5 maçta 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Göztepe, 22. haftaya 33 puanla girdi.

Son 3 müsabakada sahadan beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılı ekipte, kart cezalıları kaleci Beto ile Andre Castro'nun yanı sıra sakatlıkları bulunan Kadu, Ömer Şişmanoğlu ve Hakan Çinemre başkentte forma giymeyecek.

Göztepe'de, Halil Akbunar, Sabri Sarıoğlu ve Selçuk Şahin ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Gençlerbirliği ile ligde 32. kez karşılaşacak Göztepe, daha önceki müsabakalarda 13 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 yenilgiyle sahadan ayrıldı. İzmir temsilcisi, deplasmandaki 15 maçta ise beşer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet aldı.

Göztepe'de kale Günay Güvenç'e emanet

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de cezası nedeniyle kaleci Beto'nun yerine Gençlerbirliği maçında Günay Güvenç görev alacak.

Geçen yıl özellikle 4 Haziran'da Eskişehirspor'la oynanan Play-Off finalinde kurtardığı atışlarla sarı-kırmızılılara Süper Lig kapısını açan isimlerden olan Günay, bu sezon ise ligde Beto'nun sakatlandığı 2 maçta kaleye geçti. Sarı-kırmızılı ekip, ilk yarıda Günay'ın kaleyi koruduğu karşılaşmalarda Trabzonspor'u 3-2 yenip Aytemiz Alanyaspor'la 3-3 berabere kaldı.

Tecrübeli eldiven, 2 maçta toplam 135 dakika sahada kalarak kalesinde 5 gol gördü. Kadu'nun da sakatlığının bulunduğu Göztepe, bu sezon tecrübeli stoperden yoksun 2 maça çıktı. Kadu'nun sakat olduğu Galatasaray deplasmanını 3-1 kaybeden Göztepe, Brezilyalı stoperin cezalı olduğu Kayserispor mücadelesinden ise 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Kadu'nun durumu iyi

Göztepe'de geçen hafta oynanan Osmanlıspor maçında sağ dizinden sakatlanarak oyuna devam edemeyen Brezilyalı stoper Kadu'da korkulan olmadı. MR'ı çekilen tecrübeli futbolcuda yırtık ya da kopmaya rastlanmazken, zorlamaya bağlı olarak dizinde ödem tespit edildi. Kadu'nun perşembe gününe kadar yoğun tedavi göreceği ardından da takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Brezilyalı defans oyuncusunun Gençlerbirliği maçında görev alması bekleniyor. Göztepe'de sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre ve Ömer'in yanı sıra kart cezalıları kaleci Beto ile orta saha Castro, Ankara'da takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Göztepe'de 13 farklı oyuncu gol attı

Spor Toto Süper Lig'de önceki hafta Osmanlıspor ile evinde 3-3 berabere kalıp galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Göztepe'de Demba Ba ve Gouffran ilk kez golle tanışırken takımda 13 farklı oyuncu bu sezon skora katkı koymayı başardı.

Sezon başından bu yana gol atamayan Gouffran, Osmanlıspor maçında talihsizliğini kırdı. Teknik direktör Tamer Tuna'nın hücumdaki önemli silahlarından biri olan Fransız oyuncu, attığı kafa golüyle ilk kez sevinç yaşadı.

Göztepe'nin devre arasındaki flaş transferi Demba Ba da sarı-kırmızılı formayı giydiği 2. maçta kalitesini konuşturdu ve 306 gün sonra ağları havalandırdı. Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 4 Nisan 2017'de Başakşehir'e gol atıp Göztepe'de de siftah yapan Senegalli, geçirdiği ağır sakatlıklara rağmen gösterdiği performansla taraftara umut aşıladı. Göztepe'nin devre arasında Atiker Konyaspor'a sattığı Adis Jahovic ise 14 golle en fazla sevinen isim oldu.

Toplamda 35 gol atan Göztepe'de Tayfur ve Castro 4'er, Selçuk, Ghilas, Scarione 2'şer, Ömer, Kadu, Poko, Rotman ve Halil de 1'er defa sevinç yaşadı. Öte yandan pazartesi günü Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan İzmir ekibinde Tamer Tuna'nın cezalı kaleci Beto'nun yerine Günay'a, Castro'nun yokluğunda da orta sahada Poko'ya şans vermesi bekleniyor. Göztepe'de dizinden sakatlanan stoper Kadu'nun durumu ise belirsiz.

Gençlerbirliği Göztepe maçı antrenmanlarına 1 hafta önce başladı

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 22.hafta maçında Göztepe'yi ağırlayacak olan Gençlerbirliği maç hazırlıklarına 1 hafta önce başladı.

Canlı izle - Gençlerbirliği Göztepe canlı izle - Gençlerbirliği Göztepe Bein Sports canlı izle

Antrenman öncesinde Gençlerbirliği Eski Futbolcular Derneği'nden eski futbolcular İlhan Cavcav Tesisleri'ne gelerek teknik direktör Ümit Özat'ı ziyaret ettiler ve başarı dileklerinde bulundular. Antrenman başlangıcında ise futbolculara baklava ikramı yapıldı.

Canlı izle - Gençlerbirliği Göztepe canlı izle - Gençlerbirliği Göztepe Bein Sports canlı izle

Antrenmana ısınma koşusu ile başlayan futbolcular daha sonra dar alanda top kapma oyunu oynadı. Yaklaşık doksan dakika süren antrenman son bölümde yapılan dar alanda taktik çift kale maç ile tamamlandı. Antrenmana tedavilerine devam edilen Ahmet İlhan katılmadı.

İlhan Cavcav'ın son transferi Hırvatistan'da

Hırvatistan 1. Futbol Ligi ekiplerinden Istra 1961, Gençlerbirliği'nde forma giyen Brezilyalı futbolcu Bady ve Rumen Cosmin Matei'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Istra 1961'den yapılan açıklamada, Bady ve Matei'nin sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giymesi konusunda Gençlerbirliği ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Kırmızı-siyahlıların efsane başkanı İlhan Cavcav, vefatından önce son olarak Brezilyalı Bady ile sözleşme imzalamıştı.

Başkent temsilcisinde Bady 9 maçta 1, Matei ise 16 karşılaşmada 1 gole imza atmıştı.

Cavcav'dan Ümit Özat yorumu

Murat Cavcav, iyi ve seyir zevki yüksek maçlar oynadıklarını belirterek, bunun en kısa sürede kırmızı-siyahlı takımı sıralamanın daha da üst basamaklarına çıkaracağına inandığını söyledi. Takımın iyi oyununu zaman zaman skora yansıtamadığını aktaran Cavcav, "Maçlarımızı izleyen herkesin ortak görüşü, artık daha iyi futbol oynadığımız. Kaliteli maçlar seyrettiriyoruz. Bu da bizi onure ediyor." dedi.

Ligde artık puan kaybının telafisinin zor olduğuna değinen Cavcav, sözlerini şöyle tamamladı:

Alt sıralarda puanlar başa baş durumda. Her maç final niteliğinde. Kazandığınız bir puan bile sezon sonu çok değerli olabilir. Puan kaybına tahammülümüz yok. Trabzonspor’dan sonra Göztepe maçını da içeride oynayacağız Bu bizim için çok büyük avantaj. Hocamız iki maç için 4 puan hedeflediğini açıklamıştı. Trabzonspor karşısında 1 puan alabildik. Pazartesi akşam oynayacağımız maçın ardından umarım hocamızın puan hedefini yakalamış oluruz. Futbolcularıma ve teknik ekibime güveniyorum.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar