ATV CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe ATV canlı izle

Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle. Ziraat Türkye Kupası Yarı Final Maçında Beşiktaş Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Fenerbahçe maçı kaç kaç sorusunun yanıtı ve Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz izle Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle bilgileri. İşte Beşiktaş Fenerbahçe 11'leri

ATV CANLI İZLE - Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle - Beşiktaş Fenerbahçe ATV canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
1 Mart 2018 Perşembe 18:42

Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle. Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig'de oyananan ve Fenerbahçe 3-1'lik yenilgiyle sahadan ayrıldığı maçın ardından Türkiye Kupası Yarı Final maçı için tekrar karşı karşıya gelecek. Dev derbinin saatinin yaklaşması ile taraftarlar internette Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle bilgilerini araştırıyor. Şenol Güneş'in Beşiktaş Fenerbahçe maçı için takımda süprizlere yer verdiği kadroda Lens, Negredo ve Mustafa Pektemek yer alıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Beşiktaş Fenerbahçe maçı için motivasyonu düşen futbolculara bir motive konuşması yaptı. Kocaman oyuncularına güvendiğini ve Beşiktaş karşısında aldıkları mağlubiyetin yaralarını sarmak için Bu maçın iyi fırsat olduğunu dile getirdi. Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda, Beşiktaş Fenerbahçe maçı kaç kaç, Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta, Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz mi yayınlanacak? Sorularının yanıtı ve Beşiktaş Fenerbahçe 11'leri ile Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle bilgilerini sizler için derledik.

Beşiktaş Fenerbahçe canlı izle (Tıklayınız)

Beşiktaş Fenerbahçe maçını canlı izlemek için yukarıdaki yazıya tıklayınız.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda

Beşiktaş Fenerbahçe Türkiye Kupası Yarı Final maçı bu akşam 20:30'da ATV'den canlı olarak yayınlanacak!

Beşiktaş Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Lens, Oğuzhan, Babel, Negredo

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet, Josef, Alper, Valbuena, Giuliano, Soldado

Beşiktaş Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye kupası maçlarında Beşiktaş üstün

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılacak ilk maç öncesi siyah-beyazlıların rakibine karşı bu organizasyonda üstünlüğü bulunuyor.

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nın geçmişinde daha önce 13 kez eşleşti. Üç kez final, dörder kez yarı final ve çeyrek final, birer kez de dördüncü tur ve son 16 turunda karşı karşıya gelen rakiplerden 9'unda Beşiktaş, 4'ünde Fenerbahçe turu geçti.

İki ekip arasında toplam 20 maç oynanırken, bunların 11'inde Beşiktaş sahadan skor üstünlüğüyle ayrılan taraf oldu. Fenerbahçe ise dört maç kazanabildi.

Vadafone Park'ta 4. randevu

Beşiktaş ile Fenerbahçe; Vodafone Park Stadyumu'nda 4. kez karşı karşıya gelecekler. Geçen sezon ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşan iki ekibin mücadelesi Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona ermişti, maçtaki tek golü Robin van Persie kaydetmişti. Yine geçen sezon ligin son haftalarında oynanan derbi de 1-1'lik eşitlikle sonuçlanmıştı. O maçta da golleri Aboubakar ve Marcelo (kendi kalesine) atmıştı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Vodafone Park'ta oynanan 3. maç ise Pazar günü gerçekleşti ve Beşiktaş, ilk kez rakibini yeni stadyumunda mağlup etmeyi başardı.

Aykut Kocaman'dan motivasyon konuşması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig karşılaşmasında alınan 3-1 yenilginin ardından Beşiktaş ile tekrar karşılaşmalarının yaraları sarmak için iyi bir fırsat olduğu yönünde açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Aykut Kocaman futbolcularını Beşiktaş ile oynayacakları maça motive etmeye çalışıyor Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre, Sarı-Lacivertliler’de Vodafone Park’ta ezeli rakipleriyle oynanan Süper Lig maçında alınan 3-1’lik yenilgi sonrasında moraller fazlasıyla bozuldu. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde adeta ağızları bıçak açmazken bu duruma da son veren teknik direktör Aykut Kocaman oldu. Tecrübeli çalıştırıcı bu defa Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacakları ezeli rakibiyle oynayacakları zorlu 90 dakika öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Derbi alınan yenilgilerin telafisi kolay olmaz. Ama bizim önümüzde bir fırsat var. Bu defa rakibimizle Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağız. Bu maçta yenilgiyi telafi ederek hem taraftarın gönlünü alabilir hem de psikolojik açıdan yaralarımızı sarabiliriz. Bunu gerçekleştirmek de bizim elimizde” diye konuştu.

"Benim sizlere olan inancım hiçbir zaman azalmadı"

İyi bir takım olduklarını ve neler yapabileceklerini bundan önceki maçlarda gösterdiklerini de talebelerine hatırlatan Aykut Kocaman, “Benim sizlere olan inancım hiçbir zaman azalmadı. Hepinize sonuna kadar güveniyorum. Sahaya çıkıp kalitenizi göstererek neler yapabileceğinizi de bundan önceki maçlarda gösterdiniz. Şimdi toparlanma vakti. Çıkın sonuna kadar mücadele edin ve bu defa sahadan bize yakışır bir skorla ayrılalım” dedi.

Şenol Güneş'in Fenerbahçe maçı planları değişti

Şenol Güneş hafta sonu Süper Lig'de Fenerbahçe'yi mağlup eden ilk 11'de tam 7 değişiklik yapacak. Kaleyi Fabri yerine Tolga Zengin'e emanet edecek olan tecrübeli teknik direktör, Domagoj Vida ve Adriano'yu da yedek kulübesine çekecek.

Gökhan Gönül, Pepe, Tosic ve Caner Erkin'den oluşan defans hatının önünde Gary Medel ve Tolgay Arslan görev alacak. Cezasını tamamlayan Talisca da Fenerbahçe derbisiyle ilk 11'e geri dönecek.

Pektemek, Lens ve Negredo ilk 11'de

Vagner Love'u da dinlendirmeye karar veren Şenol Güneş, ileri üçlüde Jeremain Lens, Mustafa Pektemek ve Alvaro Negredo'ya forma verecek.

Derbinin yıldızları Ricardo Quaresma ile Ryan Babel, bu karşılaşmaa Şenol Güneş'in hamle oyuncuları olarak yedek kulübesinde bekleyecek.

Beşiktaş muhtemel 11'i: Tolga, Gökhan, Pepe, Tosiç, Caner, Medel, Tolgay, Lens, Talisca, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo

Fenerbahçe Fernandao'nun cezası için kolları sıvadı

Fenerbahçe, Beşiktaş maçındaki sevinciyle 2 maç ceza alan Fernandao'nun cezasında indirime gidilmesi girişimlere başladı. Fenerbahçe Galatasaray'ın eski Futbolcusu Felipe Melo'nun gol sevincini emsal gösterecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçen pazar günü oynanan Beşiktaş derbisinde attığı golden sonra yaptığı sevinç gösterisi nedeniyle Fenerbahçeli Fernandao’ya 2 maç ceza verdi. Hemenen harekete geçen Fenerbahçe, Tahkim Kurulu’ndan akşamki Beşiktaş derbisi nedeniyle bu sabah erkenden toplanıp nihai kararı vermesini istedi.

PFDK, Brezilyalı futbolcuya, cezanın taraftarlara yönelik hakaret nedeniyle verildiği ve kararın da oyçokluğuyla alındığını duyurdu. Tahkim Kurulu, cezayı kaldırmaz veya indirime gitmezse Fernandao, bu akşamki derbinin dışında ligdeki Teleset Mobilya Akhisarspor maçında da oynayamayacak.

Fenerbahçe hukukçuları, Tahkim Kulu’nda yapacakları savunmada 2014 yılında Galatasaraylı Melo’nun savunmasını emsal gösterecek. Fernandao’nun benzeri bir seviç gösterisi yapan Melo, hareketini “Brezilya halk dansı” diyerek, savunmuş ve cezadan kurtulmuştu.

Bu arada PFDK, Fernandao kararını 4’e 3, yani oyçokluğuyla aldı. Sarı lacivertli hukukçular son dönemde bu şekildeki bir oyçokluğuyla alınmış çok az karar olduğunu belirterek, Tahkim Kurulu’nda yapılacak savunmada cezanın kaldırılacağı konusunda umutlu olduklarını belirtti.

TFF'den yapılan Fenerbahçe açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 28.02.2018 tarih ve 55 sayılı olağanüstü toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir.

FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu JOSE FERNANDO VIANA DE SANTANA'nın, 25.02.2018 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Karar verilmiştir.

PFDK Başkanı

Av. E. Polat YILMAZ"

Fernandao, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, ligde ise Akhisar ile oynanacak maçlarda forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin girişimleri sonuç verdi

Beşiktaş - Fenerbahçe maçında tribünleri hareketi nedeniyle "hakaret" gerekçesiyle PFDK tarafından iki maç men cezasına çarptırılan Fernandao'nun cezası Tahkim Kurulu tarafından "Sportmenliğe aykırılık" olarak değerlendirildi ve Brezilyalı futbolcunun cezası 1 maça düşürüldü.

Akhisar maçında oynayacak

Beşiktaş ile oynanacak olan kupa maçında görev yapamayacak olan Fernandao, Fenerbahçe'nin ligde Akhisar ile oynayacağı maçta forma giyebilecek.

Talisca: Beşiktaşta kendimi evimde gibi hissediyorum

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Anderson Talisca ESPN'e verdiği bir röportajda Beşiktaş’ta kendini evinde gibi hissettiğiniği söyleyerek, çok mutlu olduğunu ifade etti. Ayrıca Beşiktaş kariyerinden, Brezilya Milli Takım hayallerine, Fenerbahçe derbisinden Türkiye’deki futbol ortamına kadar birçok konuya değinen yıldız futbolcu Fenerbahçe derbilerinin çok özel olduğuna dikkat çekti.

İlk olarak Benfica ve Beşiktaş arasındaki transfer sürecinden bahseden Talisca, “Ben Beşiktaş’ta olmaktan ve Beşiktaş forması giymekten mutluyum. Harika zamanlar geçiriyorum. Şu anda Türkiye şampiyonunda oynuyorum ve yine şampiyonluk için savaşıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde de son 16’dayız. Ben gollerimle, asistlerimle ve elimden gelenin en iyisiyle takıma destek oluyorum. İstanbul’a geldiğimden beri hem ben hem de ailem çok güzel hissediyoruz, burada evimizde gibiyiz” dedi.

Brezilya Milli Takım teknik direktörü Tite’nin takibini de anlatan Talisca, Beşiktaş’ta hangi mevkide oynadığını aktarıp, “Ben genelde her mevkide destek olmaya çalışıyorum. Genelde de forvet arkası oynuyorum.

Hücum hattında tüm boşluklara girmeye, fırsatları değerlendirmeye, hareketli olmaya, sürekli aktif olmaya çalışıyorum. Beşiktaş takımının önemli bir parçası olduğumu hissediyorum. Her gün daha çok çalışıyorum ve daha çok gelişmeye çalışıyorum. Brezilya teknik heyetine de bir şansı hak ettiğimi ispat ettim. Hergün daima iyisi için odaklanıyorum. Tite tarafından izlenmek gurur verici bir durum. Elimden geldiğince işime odaklanıyorum. Dünya Kupası daveti almak büyük bir onur olur” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe derbileri çok özel

Fenerbahçe derbilerinin çok özel olduğunu kaydeden Brezilyalı yıldız, “Oynadığımız her maç önemli ve özel. Ama bu klasikleşen derbilerin tadı ayrı. Her zaman ailemin, eşimin ve çocuklarımın önünde oynamayı hayal ediyorum, bu maçlar hep özel oluyor. Bu derbi de her maç gibi özel ve önemli. En iyimi sahaya yansıtmak zorunda hissediyorum. Artık Brezilya heyeti de izlediği için motivasyonum daha farklı arttı” yorumunu yaptı.

Türkiye’deki derbilerde taraftar kitlesini ve derbilerin havasını değerlendiren 23 yaşındaki futbolcu, “Taraftarların tutkusu inanılmaz. Hafta boyu normal hazırlıklarımızı yapıyoruz. Herkes bir an önce maça çıkmayı istiyor. Aslında çok çevreyi takip edemiyorum çünkü hafta boyu sadece işime ve maça konsantre oluyorum. İki harika takım arasındaki büyük bir mücadele” diye konuştu.

Bayern Münih gibi büyük bir takıma karşı yenilmek normal

Bayern Münih’e karşı aldıkları 5-0’lık yenilgiyi de yorumlayan Talisca, “Bu bir sır değil, bu sporda her sonuç var. Bayern Münih gibi büyük bir takıma karşı yenilmek normal. Bizim için önemli olan hedeflerimizden kopmamak, çalışmaya devam etmek. Daha çok çalışmaya devam edip, en iyisi için odaklanmak ve en iyi konsantrasyonumuz, dikkatimizle işimizi yapıp, hocamızı dinlemek. Rövanşta da yine elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımızla keyifli bir maç yaşatacağız. Çok zor bir rövanş, buna şüphe yok. Ama bizimi amacımız güzel bir şeyler ortaya çıkarmak” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Fenerbahçe maçının hakemi

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Vodafone Park'ta bugün oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin 4. hakemi ise Özgür Yankaya.

Aydınus 27 kez derbide düdük çaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bugün Vodafone Park'ta yapılacak yarı final ilk maçına atanan hakem Fırat Aydınus, kariyerindeki 27. derbiyi yönetecek.

Spor Toto Süper Lig seviyesinde 2003-2004 sezonundan bu yana görev yapan Aydınus, daha önce 26 derbide düdük çaldı.

İstanbul bölgesi hakemi Aydınus, son olarak Süper Lig'de bu sezon 14. haftada Beşiktaş'ın, sahasında Galatasaray'ı 3-0 yendiği derbide görev aldı.

Aydınus, bu sezon en son Spor Toto 1. Lig'de zirve mücadelesi veren MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor'un 16 Şubat'ta karşı karşıya geldiği müsabakaya çıktı.

Fırat Aydınus'un yönettiği maçlarda eşitlik var

Aydınus, kariyerinde daha önce 10 kez Beşiktaş-Fenerbahçe maçında düdük çaldı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe dörder kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 karşılaşma da berabere bitti. Siyah-beyazlı takım bu maçlarda 12 gol atarken, Fenerbahçe rakibine 10 golle karşılık verdi.

Aydınus 6 kırmızı 49 sarı kart çıkardı

Fırat Aydınus, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki maçlarda 6 kez kırmızı, 49 kez de sarı kartına başvurdu.

Aydınus, Beşiktaşlı futbolculara 3 kırmızı, 22 sarı kart, Fenerbahçeli oyunculara ise 3 kırmızı ve 27 sarı kart çıkardı.

İki takım arasındaki son derbiyi geçen sezon yöneten Aydınus, Fenerbahçe'den Josef de Souza ve Martin Skrtel'i kırmızı kartla cezalandırmıştı.

Vodafone Park'ta oynanan karşılaşma, Beşiktaş'tan Marcelo'nun 90+4. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-1 sona ermişti.

Fenerbahçe Aydınus'un yönettiği maçlarda galip gelemedi

Aydınus, bu sezon ligde Fenerbahçe'nin 3, Beşiktaş'ın ise 2 maçında düdük çaldı.

Fenerbahçe, sahasında Medipol Başakşehir'e 3-2 yenilirken, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş ise Vodafone Park'ta oynadığı maçlarda Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken, Galatasaray'ı 3-0'la geçti.

Fırat Aydınus'un yönettiği Beşiktaş Fenerbahçe maçları

Fırat Aydınus'un yönettiği derbi maçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç Kategori
2004-2005 Beşiktaş-Fenerbahçe 2-1 Lig
2004-2005 Galatasaray-Beşiktaş 1-0 Lig
2005-2006 Beşiktaş-Fenerbahçe 1-2 Lig
2005-2006 Beşiktaş-Galatasaray 1-2 Lig
2006-2007 Beşiktaş-Galatasaray 2-1 Lig
2006-2007 Beşiktaş-Fenerbahçe 1-0 Türkiye Kupası
2006-2007 Beşiktaş-Fenerbahçe 0-1 Lig
2006-2007 Beşiktaş-Fenerbahçe 1-2 Süper Kupa
2007-2008 Fenerbahçe-Galatasaray 2-0 Lig
2007-2008 Fenerbahçe-Galatasaray 0-0 Türkiye Kupası
2007-2008 Galatasaray-Fenerbahçe 1-0 Lig
2008-2009 Galatasaray-Fenerbahçe 0-0 Lig
2009-2010 Beşiktaş-Fenerbahçe 3-0 Lig
2009-2010 Beşiktaş-Galatasaray 1-1 Lig
2010-2011 Galatasaray-Fenerbahçe 1-2 Lig
2011-2012 Beşiktaş-Fenerbahçe 2-2 Lig
2011-2012 Galatasaray-Fenerbahçe 3-1 Lig
2011-2012 Galatasaray-Beşiktaş 3-2 Lig
2011-2012 Galatasaray-Fenerbahçe 1-2 Lig (Süper Final)
2011-2012 Beşiktaş-Fenerbahçe 1-0 Lig (Süper Final)
2013-2014 Beşiktaş-Galatasaray 0-3 Lig (Hükmen)
2014-2015 Fenerbahçe-Beşiktaş 1-0 Lig
2015-2016 Fenerbahçe-Galatasaray 1-1 Lig
2016-2017 Galatasaray-Fenerbahçe 0-1 Lig
2016-2017 Beşiktaş-Fenerbahçe 1-1 Lig
2017-2018 Beşiktaş-Galatasaray 3-0 Lig

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar